Valitse sivu

Miesten suomensarjaan hyväksyttiin jopa yksi joukkue lisää, kun Joensuun Maila täydentää itälohkoa. Naisten suomensarjasta jää pois Hämeenkyrön Räpsä.

Poikien Superpesiksen sarjajärjestelmään tehtiin hienoinen muutos, kun puolivälierät pelataan lohkojen välillä. B-sarjan sarjajärjestelmästä tiedotetaan ensi viikolla. Tyttöjen Superpesiksestä jäi pois Siilinjärven Pesis, joten sarjaan osallistuu 24 joukkuetta. Runkosarjassa joukkueet on jaettu aiemmin tiedotetun mukaisesti kahteen lohkoon. Sekä tyttöjen että poikien Superpesiksessä pronssiottelu ratkaistaan kerrasta poikki -periaatteella.

C-poikien ja C-tyttöjen SM-sarjoissa pelataan kuusi alkulohkoa, joiden voittajat etenevät suoraan lopputurnaukseen. Poikien sarjasta luopui Kempeleen Kiri 2, tyttöjen puolelta jäivät pois Mailajuniorit Kankaanpäästä ja Lapuan Virkiä. Lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat ristiin pääsystä lopputurnaukseen. 12 joukkueen lopputurnaukset huipentavat kauden Jyväskylässä (pojat) ja Seinäjoella (tytöt) 22.–23.8.

C-junioreiden SM-sarjoissa turvauduttiin erityisjärjestelyihin, kun kaikki pesäpalloleirit jouduttiin suureksi harmiksi perumaan tältä kaudelta koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi. Leirit siirtyvät vuodella eteenpäin eli Kuopion ja Siilinjärven Nuorisoleiri pelataan kesällä 2021. Kaikkien valtakunnallisten leirien tarkemmista ajankohdista tiedotetaan lähiaikoina.

Sarjajärjestelmät ja joukkueet 2020

Superpesis ja Ykköspesis

Miesten suomensarja

Naisten suomensarja

Poikien Superpesis, A-sarja

Tyttöjen Superpesis

C-poikien SM-sarja

C-tyttöjen SM-sarja