Valitse sivu

Lady-Pesis

Lady-Pesis

Lady-Pesis tarjoaa harrastepesistä ja mukavaa kuntoliikuntaa naisryhmissä. Ladypesisläiset voivat olla koskeneet palloon viimeksi kansakoulussa tai harrastaneet pesistä joskus juniorina. Lady-Pesis ei vaadi aiempaa osaamista vaan pääasia on perusteiden harjoittelu ja pelaaminen harrastepesissäännöin rennolla meiningillä, kaikkien tiedot ja taidot huomioon ottaen. Iloinen asenne ja innostus riittää!

Tutustu syksyn suosittuun Lady-Pesis-turnaukseen alempaa!

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan perinteisesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.9.2021 Turussa, Kupittaalla! Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita Kupittaalle pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä.

Lady-Pesis-turnaus käynnistyy lauantaiaamuna. Pelipaikkana toimii Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan.

 

Kuinka turnaukseen pääsee mukaan?

Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Rajoituksena tietysti se, että tämä turnaus on naisten oma turnaus! Kilpailulisenssin omaavien pelaajien käyttöä on rajattu, tutustuthan harrastepesissääntöihin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään 9 pelaajaa.

Pelaajilla tulee olla hankittuna Harrastepassi, joka antaa oikeuden pelata harrasteturnauksissa. Harrastepassin voi lunastaa Suomisportista. Lue lisää harrastepassista alempaa ja passien tuoteselosteesta. Kilpailulisenssin omaavien pelaajien ei tarvitse hankkia erikseen Harrastepassia.

Katso Lady-Pesis-turnauksen pelisäännöt tästä.

 

Turnaus on täynnä! Joukkueen voi ilmoittaa varasijalle sähköpostilla ilona.naatanen(at)pesis.fi.

Vain maksetut ilmoittautumiset huomioidaan. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla. Turnaukseen mahtuu max 42 joukkuetta.

 

Pukukilpailu

Vuosien varrella joukkueiden yllä on nähty mitä upeampaa pukuloistoa. Parhaat joukkueasut palkitaan taas tänäkin vuonna!

 

Majoitustarjous

Katso Original Sokos Hotel Kupittaan majoitustarjous tästä! Sokos Hotel Kupittaa on Lady-joukkueille erinomainen valinta sijainnin ja palveluiden kannalta. Hotelli sijaistee noin 450 metrin päässä Kupittaan Pesäpallostadionilta!

 

Korona-ajan erityisjärjestelyt ja ohjeistukset

Buffet-illallinen
• Buffet-illallinen Sokos Hotel Kupittaan Bistro Ellissä on peruttu

Matkustaminen
• Joukkueen mukana suositellaan matkustavan vain kokoonpanoon kuuluvat henkilöt sekä välttämättömimmät taustat, jotta matkustaessa säilyy mahdollisimman isot turvaetäisyydet

Siirtymät
• Kupittaan Pesäpallostadionille ja kentille 1,2 ja 3 pääsee Veritas-stadionin päädystä laajalta alueelta, missä ei tarvitse kohdata muita lähietäisyydeltä. Pesäpallostadionin vieressä on aiempien vuosien tapaan myös iso portti, mistä voi halutessaan kulkea

Hygienia
• Jokaisen kentän läheisyydestä löytyy vesipiste ja käsidesiä. Kädet pestään / desinfioidaan ennen ja jälkeen pelin
• Kaikilla pelaajilla on hyvä olla omat juomapullot – ja pyyhkeet
• Tapahtumassa on vahva maskisuositus

Pukuhuoneet
Pukuhuoneeseen astuessa kädet on pestävä saippualla / desinfioitava

Pelin aikana
Ei kättelyitä missään vaiheessa ennen peliä tai pelin jälkeen

Yleiset ohjeet
• pese kädet säännöllisesti ja huolellisesti saippualla ja vedellä
• yski kainaloon
• vältä koskettamasta kasvojasi käsilläsi
• pyri 2 metrin turvaetäisyyden käyttämiseen pelien ulkopuolella

 

 

HINNASTO 2021

PELIT LA 170 € / joukkue

PELIT LA & SU 195 € / joukkue

PELIT SU 90 € / joukkue

SARJAT

HÖNTSÄT
(leikkimielisille)

HYPERHÖNTSÄT
(todella leikkimielisille)

LISÄTIEDOT

Ilona Näätänen
ilona.naatanen(ät)pesis.fi
040 777 9001

Harrastepassi alkaen 10€

Harrastepassi on pelilupa, joka antaa oikeuden pelata kaikissa harrastepesisturnauksissa.

Harrastepassin hinta on edullisimmillaan vain 10€.

Halutessasi voit liittää Harrastepassiin Pohjola Vakuutuksen laadukkaan Sporttiturva-vakuutuksen (29€).

Harrastepasseja voi lunastaa Suomisportista www.suomisport.fi 1.4.2021 alkaen. Tutustu tuoteselosteeseen ennen passin ostoa. Harrastepassin vakuutusta ei voi irtisanoa kesken kauden.

 

Löydä Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Facebookista – tykkää ja liity vauhdikkaaseen pesisyhteisöön!

 

Valtakunnallisen Lady-Pesis-turnauksen Facebook-sivuilla on tunnetusti loistava meininki!

Tykkäämällä pysyt ajantasalla turnausvalmistelujen etenemisestä. Sivujen kautta voit olla myös yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa joukkueesi fiiliksiä turnaukseen valmistautumisesta sekä tapahtumapäivän humusta! #vkladypesis2021