Valitse sivu

Lady-Pesis

Lady-Pesis tarjoaa harrastepesistä ja mukavaa kuntoliikuntaa naisryhmissä. Ladypesisläiset voivat olla koskeneet palloon viimeksi kansakoulussa tai harrastaneet pesistä joskus juniorina. Lady-Pesis ei vaadi aiempaa osaamista vaan pääasia on perusteiden harjoittelu ja pelaaminen harrastepesissäännöin rennolla meiningillä, kaikkien tiedot ja taidot huomioon ottaen. Iloinen asenne ja innostus riittää!

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Turussa 2.-3.9.2023

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan perinteisesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan.

Pelipaikkana toimii Kupittaan alue Turussa.

 

Kuinka turnaukseen pääsee mukaan?

Ilmoittautuminen aukeaa 2.5.2023 klo 12.00. Mukaan mahtuu 42 joukkuetta! Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Rajoituksena tietysti se, että tämä turnaus on naisten oma turnaus! Kilpailulisenssin omaavien pelaajien käyttöä on rajattu, tutustuthan harrastepesissääntöihin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään 9 pelaajaa.

Pelaajilla tulee olla hankittuna Harrastelisenssi, joka antaa oikeuden pelata harrasteturnauksissa. Harrastelisenssin voi lunastaa Suomisportista. Lue lisää harrastelisenssistä alempaa tuoteselosteesta. Kilpailulisenssin omaavien pelaajien ei tarvitse hankkia erikseen Harrastelisenssiä.

Katso Lady-Pesis-turnauksen pelisäännöt tästä.

 

Pukukilpailu

Vuosien varrella joukkueiden yllä on nähty mitä upeampaa pukuloistoa. Parhaat joukkueasut palkitaan taas tänäkin vuonna!

 

 

HINNAT 2023

LAUANTAI + SUNNUNTAI 195 €

LAUANTAI 170 €

SUNNUNTAI 90 €

SARJAT

HÖNTSÄT
(leikkimielisille)

HYPERHÖNTSÄT
(todella leikkimielisille)

Harrastelisenssi alkaen 10€

Harrastelisenssi on pelilupa, joka antaa oikeuden pelata kaikissa harrastepesisturnauksissa.

Harrastelisenssin hinta on edullisimmillaan vain 10€.

Halutessasi voit liittää Harrastelisenssiin Pohjola Vakuutuksen laadukkaan Sporttiturva-vakuutuksen (44€).

Harrastelisenssejä voi lunastaa Suomisportista www.suomisport.fi 3.4.2023 alkaen. Tutustu tuoteselosteeseen ennen ostoa. 

 

Löydä Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Facebookista – tykkää ja liity vauhdikkaaseen pesisyhteisöön!

 

Valtakunnallisen Lady-Pesis-turnauksen Facebook-sivuilla on tunnetusti loistava meininki!

Tykkäämällä pysyt ajantasalla turnausvalmistelujen etenemisestä. Sivujen kautta voit olla myös yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa joukkueesi fiiliksiä turnaukseen valmistautumisesta sekä tapahtumapäivän humusta! #vkladypesis2023 #pesis