Valitse sivu

Lady-Pesis

Lady-Pesis tarjoaa harrastepesistä ja mukavaa kuntoliikuntaa naisryhmissä. Ladypesisläiset voivat olla koskeneet palloon viimeksi kansakoulussa tai harrastaneet pesistä joskus juniorina. Lady-Pesis ei vaadi aiempaa osaamista vaan pääasia on perusteiden harjoittelu ja pelaaminen harrastepesissäännöin rennolla meiningillä, kaikkien tiedot ja taidot huomioon ottaen. Iloinen asenne ja innostus riittää!

 

Tutustu syksyn suosittuun Lady-Pesis-turnaukseen alempaa!

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus – TÄYTEEN VARATTU!

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan perinteisesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita Kupittaalle pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä. Niin on tänäkin vuonna, sillä turnaus on täyteen varattu. 42 innokasta joukkuetta saapuu Turun Kupittaalle pelaamaan ja pitämään kivaa 3.-4.9.2022.

Lady-Pesis-turnaus käynnistyy lauantaiaamuna. Pelipaikkana toimii Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan.

Ilmoittautuneet joukkueet

Ahdottaret; Bulleriinat; Espoon Helmet; Espoon Helmet 2; Huvin Vuoksi; Jymy-Iitat; Kalkun Leidittäret; Kalkun Räpsättäret; Karjalan Piirakat; KeikKa; Kempeleen Kikattavat Leidit; Kempeleen Liekehtivät Leidit; Kikan Enkelit; KirKukkaset; KoHu; KotiPellostaKierivät; KotiPellostaKiitävät; Kultanummi; Kumurin Ladyt; Kunnari Salo / Ladyt; Kuuma Pesä; Kärkkyjät 1; Kärkkyjät 2; Köyliön Lallit Ladyt; Lempäälän Lyöjättäret; Lempäälän Lyöjättäret 2; Paimion Penat ja Pirkot (PaiPePi); Pesäkarhut; Pogostan Pontevat; Porvoon Pesäkarhut; Raision Rento; Roihu ladyt; Roihun leidit; Räpsämirkut 1; Räpsämirkut 2; Sukkasilleen Keittiössä; Takalaittomat; Tinttaliisat; Tuusulan Sateentekijät; Tyksleidit; Veikottaret

Kuinka turnaukseen pääsee mukaan?

Ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2022. Mukaan mahtuu 42 joukkuetta! Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Rajoituksena tietysti se, että tämä turnaus on naisten oma turnaus! Kilpailulisenssin omaavien pelaajien käyttöä on rajattu, tutustuthan harrastepesissääntöihin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään 9 pelaajaa.

Pelaajilla tulee olla hankittuna Harrastepassi, joka antaa oikeuden pelata harrasteturnauksissa. Harrastepassin voi lunastaa Suomisportista. Lue lisää harrastepassista alempaa ja passien tuoteselosteesta. Kilpailulisenssin omaavien pelaajien ei tarvitse hankkia erikseen Harrastepassia.

Katso Lady-Pesis-turnauksen pelisäännöt tästä.

 

Pukukilpailu

Vuosien varrella joukkueiden yllä on nähty mitä upeampaa pukuloistoa. Parhaat joukkueasut palkitaan taas tänäkin vuonna!

 

Majoitustarjous

Turnauksen joukkueille on majoitustarjous Original Sokos Hotel Kupittaa -hotelliin!
Katso lisätiedot ja varausohjeet tästä. Huom! Huoneita on rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa olla nopea!

Sokos Hotel Kupittaa on Lady-joukkueille erinomainen valinta sijainnin ja palveluiden kannalta. Hotelli sijaistee noin 450 metrin päässä Kupittaan Pesäpallostadionilta!

 

Korona-ajan erityisjärjestelyt

Matkustaminen
• Joukkueen mukana suositellaan matkustavan vain kokoonpanoon kuuluvat henkilöt sekä välttämättömimmät taustat, jotta matkustaessa säilyy mahdollisimman isot turvaetäisyydet

Siirtymät
• Kupittaan Pesäpallostadionille ja kentille 1,2 ja 3 pääsee Veritas-stadionin päädystä laajalta alueelta, missä ei tarvitse kohdata muita lähietäisyydeltä. Pesäpallostadionin vieressä on aiempien vuosien tapaan myös iso portti, mistä voi halutessaan kulkea

Hygienia
• Jokaisen kentän läheisyydestä löytyy vesipiste ja käsidesiä. Kädet pestään / desinfioidaan ennen ja jälkeen pelin
• Kaikilla pelaajilla on hyvä olla omat juomapullot – ja pyyhkeet
• Tapahtumassa on vahva maskisuositus

Pukuhuoneet
Pukuhuoneeseen astuessa kädet on pestävä saippualla / desinfioitava

Pelin aikana
Ei kättelyitä missään vaiheessa ennen peliä tai pelin jälkeen

Yleiset ohjeet
• pese kädet säännöllisesti ja huolellisesti saippualla ja vedellä
• yski kainaloon
• vältä koskettamasta kasvojasi käsilläsi
• pyri 2 metrin turvaetäisyyden käyttämiseen pelien ulkopuolella

 

 

HINNASTO 2022

LA + SU 195e

LA 170e

SU 90e

 

SARJAT

HÖNTSÄT
(leikkimielisille)

HYPERHÖNTSÄT
(todella leikkimielisille)

Harrastepassi alkaen 10€

Harrastepassi on pelilupa, joka antaa oikeuden pelata kaikissa harrastepesisturnauksissa.

Harrastepassin hinta on edullisimmillaan vain 10€.

Halutessasi voit liittää Harrastepassiin Pohjola Vakuutuksen laadukkaan Sporttiturva-vakuutuksen (29€).

Harrastepasseja voi lunastaa Suomisportista www.suomisport.fi 1.4.2022 alkaen. Tutustu tuoteselosteeseen ennen passin ostoa. Harrastepassin vakuutusta ei voi irtisanoa kesken kauden.

 

Löydä Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Facebookista – tykkää ja liity vauhdikkaaseen pesisyhteisöön!

 

Valtakunnallisen Lady-Pesis-turnauksen Facebook-sivuilla on tunnetusti loistava meininki!

Tykkäämällä pysyt ajantasalla turnausvalmistelujen etenemisestä. Sivujen kautta voit olla myös yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa joukkueesi fiiliksiä turnaukseen valmistautumisesta sekä tapahtumapäivän humusta! #vkladypesis2022 ja #pesis100