Valitse sivu

Baseball ja softball – Yhteistyökumppanit

Uuden baseball-aikakauden yhteistyökumppaniksi?

Baseballin yhteistyökumppaneiden määrä on kasvamassa huomattavasti aiemmista vuosista tulevalle 40-vuotisjuhlakaudelle, joka samalla aloittaa seuraavan uuden jakson suomalaisen baseballin historiassa.

Suurimmat syyt tähän ovat lajin kasvava näkyvyys, kiinteä toiminta yhdessä Pesäpalloliiton kanssa, baseball-stadioneiden / -suorituspaikkojen rakentaminen, kansainvälisyys, monikansallisuus, maaotteluiden tuominen Suomeen sekä kotimaisen SM-sarjan näkyvyyden kasvattaminen.

Baseball ei tarjoa kumppaneilleen pelkästään pientä logoa pelipaidassa, vaan tarjontamme on rakennettu siten, että kyse on todellisesta yhteistyöstä, jossa sopimukset laaditaan aina vastaamaan kumppanin tarpeita.

Esimerkkejä tarjoamastamme kumppaneille:

⚾ Suomen tyylikkäimmän liigan sponsori (3 kpl joista 1 varattu)
⚾ Jäsenyys Finnish Baseball Poolissa (God, silver ja bronze tasot)
⚾ Yhteispaketti, jossa näkyvyys pesäpallon Itä-Länsi ottelussa & 40 v baseball juhlavuoden päätösmaaottelussa (4 kpl joista 1 varattu)
⚾ Vahva näkyvyys verkossa ja sosiaalisessa mediassa
⚾ Yritystapahtumat maajoukkuepelaajien johdolla (softball ottelu tai baseball lyöntihaaste syöttökonetta vastaan lyöntitunnelissa)
⚾ Korona pandemian vuoksi emme ole julkistaneet kaikkia ohjelmiamme vielä, vaikka myynti onkin aloitettu ”hiljaisesti” ja ohjelmat ovat pääosin valmiina. Tulemme päivittämään infoa näille sivuille ja kertomaan uutisia kumppanuuksista. Jos olet kiinnostunut kuulemaan tarkemmin mahdollisuuksista, niin ole yhteydessä:

Jukka Ropponen, puheenjohtaja
0400 423 910
jukka.ropponen(ät)goaliepro.com