ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE

Kuukauden ensimmäinen sunnuntai

Joukkueiden ilmoittautuminen sekä alueleireille että valtakunnallisille leireille tapahtuu tulospalvelussa osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu.

Ilmoittautuminen alueleireille alkaa sunnuntaina 4.2.2024 ja valtakunnallisille leireille sunnuntaina 3.3.2024.

Joukkue- ja tuomarimaksut (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä)

Kaikki alueleirit 1. vaihe 100 €
Kaikki alueleirit, 2. vaihe 200 €
Naperoleiri, Rauma: 250 €
Tenavaleiri, Lappeenranta: 300 €
Suurleiri, Oulu: 300 €
Nuorisoleiri, Hyvinkää: 350 €

Leiripassien hinnat

Kempeleen alueleiri: 130 €
Muut alueleirit: 120 €
Naperoleiri, Rauma: 180 € 
Tenavaleiri, Lappeenranta: 235 €
Suurleiri, Oulu: 246 €
Nuorisoleiri, Hyvinkää: 262 €

Leiripassien lunastaminen päättyy

Etenee-leiri, Laihia 30.4.
Haapajärven alueleiri 7.5.
Kunnarileiri, Liperi 7.5.
Kempeleen alueleiri 7.5.
Etenee-leiri, Seinäjoki 10.5.
Joensuun alueleiri
Tampereen alueleiri 6.5.
Naperoleiri, Rauma: 31.5.
Tenavaleiri, Lappeenranta: 10.6.
Suurleiri, Oulu: 31.5.
Nuorisoleiri, Hyvinkää: 10.6.

 

Päivitä em. päivämäärään mennessä:

  1. Kirjauduttuasi sisään ttk.pesistulokset.fi,  valitse ”omat joukkueet” ja ”omat ilmoittautumiset”.
  2. Päivitä kaikki joukkuetietolomakkeen tiedot ajan tasalle
  3. Syötä pelaajien ja toimihenkilöiden nimet, syntymäajat sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat, muista myös muokata leiripassien lopullinen kappalemäärä vastaavaksi. Laskun passimäärä muodostuu ilmoitettujen nimitietojen mukaan
  4. Siirry passien maksamiseen lomakkeelta löytyvän painikkeen kautta. Verkkopankkien maksulinkit ovat aktiivisia 30 minuuttia. Järjestelmään kirjautunut henkilö saa tiedot myös sähköpostiinsa (tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion), josta ne voi välittää esimerkiksi taloudenhoitajalle. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35€ transaktiomaksu.

Pelaajien ja toimihenkilöiden tiedot on päivitettävä sekä passimaksut maksettava ehdottomasti em. päivämäärään mennessä! Tämän jälkeen joukkueen yhteyshenkilö ei pääse enää muokkaamaan tietoja.

 

HUOM! Leiripassiosto on sitova, mahdollista palautusta varten vaaditaan lääkärintodistus.

 

Ennen su 3.3.

Rekisteröitymisen tulospalvelujärjestelmään, jos ei järjestelmää ole aiemmin käyttänyt tai haluaa rekisteröidä uuden sähköpostiosoitteen, voi tehdä valmiiksi osoitteessa ttk.pesistulokset.fi.

Sunnuntaina 3.3.

Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille aukeaa porrastetusti (klo 12 Naperoleiri, klo 12.30 Tenavaleiri, klo 13.00 Nuorisoleiri, klo 13.30 Suurleiri). Leirikohtaiset ilmoittautumislomakkeet löytyvät osoitteesta ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu.

Joukkueiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille

⚾ Ilmoittauduttaessa täytettävät tiedot

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään tulospalvelujärjestelmään (ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu), täyttämällä verkkolomake halutun leirin kohdalta sekä maksamalla joukkue- ja tuomarimaksu 30 minuutin kuluessa lomakkeen lähettämisestä.
Huom! Ainoastaan verkkopankkimaksu on mahdollinen. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35€ transaktiomaksu. 

Ilmoittautuminen on sitova (ks. valtakunnallisten leirien ilmoittautumisehdot).

Ilmoittautumislomakkeen täyttävä henkilö voi toimia itse joukkueen yhteyshenkilönä tai ilmoittaa toisen henkilön yhteyshenkilöksi lisäämällä nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron lomakkeelle. Ilmoittautumisen jälkeen yhteyshenkilö pääsee myöntämään joukkueen hallinnointioikeuksia ja kirjurointioikeuksia tarpeelliselle määrälle muita toimijoita.

Lomakkeelta valitaan sarja, johon joukkue ilmoittautuu. Joukkueelle kirjoitetaan ytimekäs, mutta kuitenkin tunnistettava nimi. Lyhenteen pohjana on seuran lyhenne, ja sitä käytetään selattaessa tulospalvelua mobiililaitteella. Ikäluokkatarkennetta (esim. F-pojat) ei tarvitse lisätä joukkueen nimeen, kun ikäluokka käy ilmi ko. sarjan nimestä, ellei seuralla ole useampia joukkueita samassa sarjassa.

Yhdistelmäjoukkueet ovat sallittuja vain pelisarjassa. Lomakkeelle täytetään seurat, joiden pelaajia on mukana yhdistelmäjoukkueessa.

Muita pakollisia kenttiä ennen kuin ilmoittautumislomakkeen voi lähettää ovat alue (Eteläinen alue / Itäinen alue / Läntinen alue / Pohjoinen alue), lupa joukkueen kuvaamiseen ja kuvien julkaisuun leirin mediakanavissa sekä ilmoittautumisehtojen hyväksyntä.

⚾ Täyttyikö leiri?

Jokaiselle leirille on määritelty maksimimäärä joukkueita, jotka leiriorganisaatio pystyy varmuudella ottamaan mukaan. Leirin täyttyessä mahdollisuutta lisäpaikkoihin selvitetään.

Jos leiri ehtii täyttyä ennen joukkueen ilmoittautumista, joukkueella on mahdollisuus ilmoittautua varasijalle erillisellä verkkolomakkeella tulospalvelujärjestelmässä.

⚾ Myöhemmin täytettäviä tietoja

Edellä mainitut tiedot tulee täyttää lomakkeelle ensimmäisessä vaiheessa. Kun ilmoittautuminen on tehty, lomakevastauksia pääsee täydentämään milloin tahansa kirjautumalla järjestelmään.

Lomakkeella kysytään myös alustava saapumisaika leirille, arvio lunastettavien leiripassien määrästä sekä tarve majoitukselle pelinjohtajien majoitusluokasta.

Jokaisen leirille osallistuvan joukkueen tulee laatia lasten ja valmentajien yhdessä sopimat pelisäännöt, jotka voi kopioida ja liittää tiedostosta lomakkeelle (lisätietoa Olympiakomitean nettisivuilta).

Leirijoukkueen pelinjohtajalta edellytetään tarvittavien valmentajakoulutusten suoritukset, joiden tiedot täytetään lomakkeelle. Leiri- ja sarjakohtaiset koulutusvaatimukset voi tarkistaa osoitteesta www.pesis.fi/palvelut/koulutus/koulutusvaatimukset.

⚾ Leiripassien lunastaminen

Pelaajien tiedot täytetään ja leiripassit maksetaan tulospalvelujärjestelmässä.
Huom! Ainoastaan verkkopankkimaksu on mahdollinen. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35€ transaktiomaksu, joten passien maksaminen kootusti on suositeltavaa. Kun joukkueen yhteyshenkilö tai hallinnointioikeuden haltija on kirjautunut sisään, ”omat joukkueet” -valinta löytyy vasemman puolen valikosta. Valitse leirille osallistuva joukkue ja tämän jälkeen ”omat ilmoittautumiset”. Leiripassiosto on sitova, mahdollista palautusta varten vaaditaan lääkärintodistus.

⚾ Erillisluvat ja pelaajalisenssit

Mahdolliset yli-ikäisyys- ja poikkeusluvat anotaan tulospalvelujärjestelmässä. Joukkueen tiedoista valitaan kyseisen pelaajan kohdalta ”lisätiedot”-painike.

Jokaisella leirille osallistuvalla pelaajalla tulee olla pelaajalisenssi. Juniorilisenssi tai ensi kertaa kilpailutoimintaan osallistuvien Tulokaslisenssi hankitaan 2012 ja myöhemmin syntyneille, Nuorisolisenssi vuosina 2005–2011 syntyneille pelaajille. Lisätietoa: www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Joukkue- ja tuomarimaksu valtakunnallisilla leireillä

Mikä on joukkue- ja tuomarimaksu?
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue maksaa joukkue- ja tuomarimaksun, jolla vahvistaa leirille osallistumisensa.

Mikäli joukkue tuo mukanaan leirille alle 18-vuotiaan nuorisotuomarin, osa joukkue- ja tuomarimaksusta palautetaan seuralle leirin jälkeen. Tästä summasta seura maksaa tuomarille kyseiselle leirille määritellyn tuomaripalkkion. Loppuosa palautettavasta joukkue- ja tuomarimaksusta on tarkoitettu käytettäväksi tuomaritoiminnan kehittämiseen ja tuomareiden palkitsemiseen seurassa.

Kuinka paljon joukkue- ja tuomarimaksu on ja minkä verran siitä on mahdollista saada palautusta?

Naperoleirin joukkue- ja tuomarimaksu 250 €
⚾️
1.4.-13.5. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 80€ + seuran osuus 90 € palautetaan
⚾️ 14.5.-10.6. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 80€ + seuran osuus 45 € palautetaan

Tenavaleirin joukkue- ja tuomarimaksu 300 €
⚾️ 1.4.-13.5. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 100 € + seuran osuus 100 € palautetaan
⚾️ 14.5.-10.6. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 100 € + seuran osuus 50 € palautetaan

Suurleirin joukkue- ja tuomarimaksu 300 €
⚾️ 1.4.-13.5. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 100 € + seuran osuus 100 € palautetaan
⚾️ 14.5.-10.6. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 100 € + seuran osuus 50 € palautetaan

Nuorisoleirin joukkue- ja tuomarimaksu 350 €
⚾️ 1.4.-13.5. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 150 € + seuran osuus 100 € palautetaan
⚾️ 14.5.-10.6. välisenä aikana ilmoitettu nuorisotuomari
= tuomaripalkkio 150 € + seuran osuus 50 € palautetaan

Miten ja milloin seura saa mahdollisen palautuksen?

7 vrk:n kuluessa leirin päättymisen jälkeen leirinjärjestäjä palauttaa kootusti seuran osallistuneiden leirijoukkueiden palautukset seuran tilille.

Maksetaanko leiripasseja ilmoittautumisen yhteydessä?

Joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden leiripasseja ei tarvitse maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä vaan ne voi maksaa myöhemmässä vaiheessa (Napero- ja Suurleiri 31.5. mennessä, Tenava- ja Nuorisoleiri 10.6. mennessä). Em. mainittuihin päivämääriin mennessä järjestelmään tulee olla päivitettynä myös joukkueen kaikki tarkemmat tiedot.

Miten tuomarille maksetaan tuomaripalkkio?

Seura maksaa leirille osallistuneelle nuorisotuomarille tuomaripalkkion (Naperoleiri 80€, Tenavaleiri 100€, Suurleiri 100€, Nuorisoleiri 150€).

Ostetaanko nuorisotuomarille leiripassi?

Valtakunnallinen leiri on nuorisotuomarille maksuton eli leiripassia ei tarvitse ostaa.

Milloin tuomarin voi ilmoittaa leirille?

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen avataan 1.4.2024. Jokaisen nuorisotuomarin pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan.

Kuinka monta nuorisotuomaria leirille mahtuu mukaan?

Leirinjärjestäjä sekä Pesäpalloliitto asettavat leirikohtaisen tuomarikiintiön ennen tuomari-ilmoittautumisen avaamista perustuen leirille ilmoittautuneiden joukkueiden määrään. Mikäli kiintiö täyttyy, tuomareiden ilmoittautuminen suljetaan ja ilmoittautumisia otetaan tämän jälkeen vain varasijoille.

Mitä jos joukkue ei tuo nuorisotuomaria mukanaan leirille?

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen suljetaan viimeistään 10.6.2024. Jokaiselle leirille asetetaan leirikohtainen tuomarikiintiö, joka perustuu leirille ilmoittautuneiden joukkueiden määrään. Jos kiintiö täyttyy aiemmin, tuomareiden ilmoittautuminen suljetaan. Mikäli nuorisotuomaria ei ilmoiteta leirille ennen ilmoittautumisen sulkemista, joukkue- ja tuomarimaksu jää kokonaisuudessaan leirijärjestäjälle (erillistä sakkomaksua ei peritä).

Mihin loppuosa joukkue- ja tuomarimaksusta käytetään?

Leirijärjestäjän osuus joukkue- ja tuomarimaksusta on tarkoitettu leiriä järjestävälle seuralle järjestelyistä aiheutuviin kuluihin.

Seuraton nuorisotuomari haluaisi mukaan leirille, voiko hän osallistua?

Mikäli seuralta ei osallistu joukkuetta leirille, johon nuorisotuomari haluaisi osallistua, tuomari voi silti ilmoittautua mukaan. Tuomaripalkkio maksetaan myös näissä tapauksessa tuomarin edustaman seuran kautta.

 

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille maanantaina 1.4 klo 12. Leirikohtaiset linkit avataan osoitteeseen ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Lomakkeella ilmoitetaan seura, jonka joukkueen mukana nuorisotuomari saapuu leirille. Tämän seuran kautta tuomarille maksetaan leirin jälkeen tuomaripalkkio (Naperoleiri 80 €, Tenavaleiri 100 €, Suurleiri 100 €, Nuorisoleiri 150 €).

 

Leirin aikaan täysi-ikäinen tuomari tarvitsee aina poikkeusluvan, joka anotaan ilmoittauduttaessa leirille. Täysi-ikäiset voivat anoa poikkeusluvan osallistua Nuorisoleirille ja tänä vuonna 18 vuotta täyttävät tai täyttäneet myös Suurleirille

Joukkueiden ilmoittautuminen alueleireille

⚾ Ilmoittauduttaessa täytettävät tiedot

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään tulospalvelujärjestelmään (ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu), täyttämällä verkkolomake halutun leirin kohdalta sekä maksamalla joukkue- ja tuomarimaksu 30 minuutin kuluessa lomakkeen lähettämisestä.
Huom! Ainoastaan verkkopankkimaksu on mahdollinen. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35€ transaktiomaksu. 

Ilmoittautuminen on sitova (ks. alueleirien ilmoittautumisehdot).

Ilmoittautumislomakkeen täyttävä henkilö voi toimia itse joukkueen yhteyshenkilönä tai ilmoittaa toisen henkilön yhteyshenkilöksi lisäämällä nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron lomakkeelle. Ilmoittautumisen jälkeen yhteyshenkilö pääsee myöntämään joukkueen hallinnointioikeuksia ja kirjurointioikeuksia tarpeelliselle määrälle muita toimijoita.

Lomakkeelta valitaan sarja, johon joukkue haluaa ensisijaisesti ilmoittautua. Pesäpalloliitto ja leiriorganisaatiot pidättävät itsellään oikeuden siirtää joukkueita sarjasta toiseen, mikäli joukkuemäärät sitä perustellusti edellyttävät.

Joukkueelle kirjoitetaan ytimekäs, mutta kuitenkin tunnistettava nimi. Lyhenteen pohjana on seuran lyhenne, ja sitä käytetään selattaessa tulospalvelua mobiililaitteella. Ikäluokkatarkennetta (esim. F-pojat) ei tarvitse lisätä joukkueen nimeen, kun ikäluokka käy ilmi ko. sarjan nimestä, ellei seuralla ole useampia joukkueita samassa sarjassa.

Yhdistelmäjoukkueet ovat sallittuja vain pelisarjassa. Lomakkeelle täytetään seurat, joiden pelaajia on mukana yhdistelmäjoukkueessa.

Muita pakollisia kenttiä ennen kuin ilmoittautumislomakkeen voi lähettää ovat alue (Eteläinen alue / Itäinen alue / Läntinen alue / Pohjoinen alue), lupa joukkueen kuvaamiseen ja kuvien julkaisuun leirin mediakanavissa sekä ilmoittautumisehtojen hyväksyntä.

⚾ Täyttyikö leiri?

Jokaiselle leirille on määritelty maksimimäärä joukkueita, jotka leiriorganisaatio pystyy varmuudella ottamaan mukaan. Leirin täyttyessä mahdollisuutta lisäpaikkoihin selvitetään.

Jos leiri ehtii täyttyä ennen joukkueen ilmoittautumista, joukkueella on mahdollisuus ilmoittautua varasijalle erillisellä verkkolomakkeella tulospalvelujärjestelmässä.

⚾ Myöhemmin täytettäviä tietoja

Edellä mainitut tiedot tulee täyttää lomakkeelle ensimmäisessä vaiheessa. Kun ilmoittautuminen on tehty, lomakevastauksia pääsee täydentämään milloin tahansa kirjautumalla järjestelmään.

Lomakkeella kysytään myös alustava saapumisaika leirille, arvio lunastettavien leiripassien määrästä sekä tarve majoitukselle pelinjohtajien majoitusluokasta.

Jokaisen leirille osallistuvan joukkueen tulee laatia lasten ja valmentajien yhdessä sopimat pelisäännöt, jotka voi kopioida ja liittää tiedostosta lomakkeelle (lisätietoa Olympiakomitean nettisivuilta).

Leirijoukkueen pelinjohtajalta edellytetään tarvittavien valmentajakoulutusten suoritukset, joiden tiedot täytetään lomakkeelle. Leiri- ja sarjakohtaiset koulutusvaatimukset voi tarkistaa osoitteesta www.pesis.fi/palvelut/koulutus/koulutusvaatimukset.

⚾ Leiripassien lunastaminen

Pelaajien tiedot täytetään ja leiripassit maksetaan tulospalvelujärjestelmässä.
Huom! Ainoastaan verkkopankkimaksu on mahdollinen. Jokaiseen maksusuoritukseen lisätään 0,35€ transaktiomaksu, joten passien maksaminen kootusti on suositeltavaa. Kun joukkueen yhteyshenkilö tai hallinnointioikeuden haltija on kirjautunut sisään, ”omat joukkueet” -valinta löytyy vasemman puolen valikosta. Valitse leirille osallistuva joukkue ja tämän jälkeen ”omat ilmoittautumiset”. Leiripassiosto on sitova, mahdollista palautusta varten vaaditaan lääkärintodistus.

⚾ Erillisluvat ja pelaajalisenssit

Mahdolliset yli-ikäisyys- ja poikkeusluvat anotaan tulospalvelujärjestelmässä. Joukkueen tiedoista valitaan kyseisen pelaajan kohdalta ”lisätiedot”-painike.

Jokaisella leirille osallistuvalla pelaajalla tulee olla pelaajalisenssi. Juniorilisenssi tai ensi kertaa kilpailutoimintaan osallistuvien Tulokaslisenssi hankitaan 2012 ja myöhemmin syntyneille, Nuorisolisenssi vuosina 2005–2011 syntyneille pelaajille. Lisätietoa: www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen alueleireille

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen alkaa kaikille alueleireille sunnuntaina 4.2. kello 12. Leirikohtaiset linkit löytyvät sivun alalaidasta osoitteessa ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Lomakkeella ilmoitetaan seura, jonka joukkueen mukana nuorisotuomari saapuu leirille. Tämän seuran kautta tuomarille maksetaan leirin jälkeen tuomaripalkkio (50 €).

Seuran tulee tuoda leirille yksi tuomari joukkuetta kohden tai vähintään viisi tuomaria, jos joukkueita on viisi tai enemmän.

 

Joukkue- ja tuomarimaksu alueleireillä

Ilmoittauduttuaan leirille joukkue maksaa joukkue- ja tuomarimaksun (100 €), jolla vahvistetaan leiriosallistuminen.

Jos seuralta osallistuu leirille 1–4 joukkuetta, tulee seuran tuoda leirille yksi tuomari/joukkue. Jos seuralta osallistuu leirille viisi tai useampia joukkueita, tulee seuran tuoda leirille viisi tuomaria.  

Mikäli leirille ilmoittautuu seuran alle 18-vuotias nuorisotuomari, osa joukkueilmoittautumisen vahvistuksena maksetusta joukkue- ja tuomarimaksusta palautetaan seuralle leirin jälkeen ja se maksetaan tuomarille alueleireille määriteltynä tuomaripalkkiona (50 €).  

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen alueleireille suljetaan 7.5.2024.  Mikäli nuorisotuomaria ei ilmoiteta leirille ennen ilmoittautumisen sulkemista, joukkue- ja tuomarimaksu jää kokonaisuudessaan leirijärjestäjälle (erillistä sakkomaksua ei peritä).

Leirijärjestäjän osuus on tarkoitettu leiriä järjestävälle seuralle järjestelyistä aiheutuviin kuluihin.

Pesisleirit