Valitse sivu

Lisenssit

Lisenssi vaaditaan pelaajilta ja tuomareilta kaikissa virallisissa pesäpallo-otteluissa sekä pelinjohtajilta Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa, nuorten Superpesiksessä ja B-poikien SM-sarjassa. Oman lisenssivaihtoehdon lisäksi tuomareille ja pelinjohtajille käy mikä tahansa pelaajalisenssi. 

Lisenssin hinnan muodostavat kilpailuluvan osuus sekä OP:n Sporttiturva-vakuutus. Mikäli henkilöllä on vastaava vakuutus toisesta vakuutusyhtiöstä, päällekkäistä vakuutusta ei tarvitse hankkia. 

Kaikki lisenssit lunastetaan sähköisesti lisenssikaupassa osoitteessa pesapallo.lisenssikauppa.fi. Kun henkilön tiedot on täytetty järjestelmään huolellisesti, lisenssi on maksettava tunnin sisällä verkkopankissa (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki tai Ålandsbanken). Samalla kertaa on mahdollista hankkia lisenssejä useammalle henkilölle. Varsinaisia koontilaskuja pääsevät tekemään seurojen lisenssiyhteyshenkilöt, joilla on pääsy rekisterissä seuran tietoihin (ks. erillinen ohjeistus).

Lasten ja nuorten lisenssivaihtoehto valitaan vain iän perusteella. Juniorilisenssi on tarkoitettu alle 12-vuotiaille pelaajille ja nuorisolisenssi 13-19-vuotiaille tytöille sekä 13-18-vuotiaille pojille. Lisenssin verkko-osto näyttää ainoastaan lisenssit, jotka ovat kyseiselle henkilölle iän puolesta mahdollisia. 

Aikuisten lisenssit lunastetaan sarjatasojen mukaan. Vaihtoehtoja ovat Superpesis ja Ykköspesis, suomensarja ja A-pojat, suomensarja, aluesarja ja seniorit sekä baseball ja softball. 

Henkilöllä tulee olla jokaisessa ottelussa kyseisessä sarjassa vaadittava voimassa oleva lisenssi. Mikäli sarjataso vaihtuu kesken kauden, lisenssi vaihdetaan verkko-ostossa maksamalla summien välinen erotus. Verkko-ostoon kirjaudutaan samaan tapaan kuin lisenssiä ostettaessa ja valitaan järjestelmän tarjoama korotus haluttuun lisenssiin. 

Talvikaudella (1.10.2019-15.3.2020) myydään ainoastaan pelkän vakuutuksen sisältäviä vaihtoehtoja. Kilpailulupaa ei tarvitse hallikautta varten hankkia. 

LisenssiluokkaKilpailulupa €Vakuutus €Lisenssi yhteensä €
Super- ja Ykköspesis83207290
Suomensarja, A-pojat83108191
Maakunta- ja aluesarjat, seniorit5869127
Baseball/softball5852110
Tuomarit, pelinjohtajat, toimitsijat582684
Nuorisolisenssi582987
Juniorilisenssi351550

Vahinko sattui – Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

1. Hakeudu Kelakortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi  Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa (2018 myös Turussa).

2. Pohjola Sairaalassa korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.op.fi

Mitä Sporttiturva korvaa? Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:

Lisenssien tuoteseloste 2018

Passien tuoteseloste 2018

Sporttiturvan vakuutusehdot 2018

 

Pohjolan Terveysmestari palvelee

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana.

Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista.

Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta.

Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

 

Itä-Länsi

Päätösristeily