Valitse sivu

Lisenssit

Joukkueen yhteyshenkilö: tunnukset yllä olevaan palveluun (seurakohtaiset lisenssiluettelot) voit pyytää seurasi lisenssiyhteyshenkilöltä.

Yllä olevat painikkeet:

Lisenssikauppa = Osta täältä lisenssejä ja passeja sähköisesti

Verkko-oston ohjeet = Ohjeet lisenssien ja passien ostoon Lisenssikaupasta

Korotusohjeet = Ohjeet lisenssien korotukseen. Näillä ohjeilla lisätään myös pelkkään ostettuun kilpailulupaan vakuutus.

Lisenssiyhteyshenkilöt = Ilmoita täällä seurasi uusi lisenssiyhteyshenkilö. Sivuilla on listattuna myös tämän hetkiset seurojen lisenssiyhteyshenkilöt.

Seurakohtaiset lisenssiluettelot = Palvelu, johon kirjautumalla voi tarkistaa seuran aktiiviset lisenssipelaajat. Palvelu tarkoitettu seuran toimihenkilöille. Salasanan voi pyytää oman seuran lisenssiyhteyshenkilöltä.

PESIS-applikaatio-ohjeet/Passit = Ohjeet PESIS-applikaation käyttöön Pesis- ja Harrastepassin osalta

 

Lisenssi vaaditaan pelaajilta ja tuomareilta kaikissa virallisissa pesäpallo-otteluissa sekä pelinjohtajilta Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa, nuorten Superpesiksessä ja B-poikien SM-sarjassa. Oman lisenssivaihtoehdon lisäksi tuomareille ja pelinjohtajille käy mikä tahansa pelaajalisenssi. 

Lisenssin hinnan muodostavat kilpailuluvan osuus sekä Pohjolan Sporttiturva-vakuutus. Mikäli henkilöllä on vastaava vakuutus toisesta vakuutusyhtiöstä, päällekkäistä vakuutusta ei tarvitse hankkia. 

Kaikki lisenssit lunastetaan sähköisesti lisenssikaupassa osoitteessa pesapallo.lisenssikauppa.fi. Kun henkilön tiedot on täytetty järjestelmään huolellisesti, lisenssi on maksettava tunnin sisällä verkkopankissa (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki tai Ålandsbanken). Samalla kertaa on mahdollista hankkia lisenssejä useammalle henkilölle. Varsinaisia koontilaskuja pääsevät tekemään seurojen lisenssiyhteyshenkilöt, joilla on pääsy rekisterissä seuran tietoihin (lisenssiyhteyshenkilö: ks. erillinen ohjeistus).

Lasten ja nuorten lisenssivaihtoehto valitaan vain iän perusteella. Juniorilisenssi on tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä nuoremmille pelaajille ja nuorisolisenssi 13-19-vuotiaille tytöille sekä 13-18-vuotiaille pojille. Huom! Ensikertalaisille junioreille on tarjolla Tulokaslisenssi! Tutustu tuoteselosteisiin. Lisenssin verkko-osto näyttää ainoastaan lisenssit, jotka ovat kyseiselle henkilölle iän puolesta mahdollisia. 

Kauden 2019-2020 uutuus Tulokaslisenssi on tarkoitettu vuonna 2007 ja myöhemmin syntyneille pelaajille, joilla ei ole aikaisemmin ollut kilpailulisenssiä. Tulokaslisenssi näkyy lisenssikaupassa automaattisesti yhtenä vaihtoehtona niille pelaajille, joilla ei ole aikaisemmin ollut kilpailulisenssiä ja joille sen voi iän puolesta ostaa.

Aikuisten lisenssit lunastetaan sarjatasojen mukaan. Vaihtoehtoja ovat Superpesis ja Ykköspesis, suomensarja ja A-pojat, suomensarja, aluesarja ja seniorit sekä baseball ja softball. 

Henkilöllä tulee olla jokaisessa ottelussa kyseisessä sarjassa vaadittava voimassa oleva lisenssi. Mikäli sarjataso vaihtuu kesken kauden, lisenssi korotetaan verkko-ostossa maksamalla summien välinen erotus. Lisenssikaupan verkko-ostoon kirjaudutaan samaan tapaan kuin lisenssiä ostettaessa ja valitaan järjestelmän tarjoama korotus haluttuun lisenssiin. 

Korotus-toimintoa käyttämällä lisenssikaupassa voi lisätä myös jo ostettuun kilpailulupaan Sporttiturva-vakuutuksen.

Talvikaudella (1.10.2019-15.3.2020) myydään ainoastaan pelkän vakuutuksen sisältäviä vaihtoehtoja. Kilpailulupaa ei tarvitse hallikautta varten hankkia. 

LisenssiluokkaKilpailulupa (€)Vakuutus (€)Lisenssi (€)
Super- ja Ykköspesis83220303
Suomensarja, A-pojat83115198
Maakunta- ja aluesarjat, seniorit5872130
Baseball/softball5856114
Tuomarit, pelinjohtajat, toimitsijat 582684
Nuorisolisenssi583795
Juniorilisenssi351550
Tulokaslisenssi121527

Vahinko sattui – Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

 

1. Hakeudu Kelakortti mukanasi hoitoon. Pohjolan lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.pohjola.fi  Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

 

2. Pohjola Sairaalassa korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

 

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

 

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.pohjola.fi

 

 

Pohjolan vakuutuspalvelut:

 

Vakuutuspalveluiden puhelinnumero 0303 0303
ma-pe 8-22, la 10-16
Korvausasioissa Pohjola palvelee ma 9-17 ja ti-pe 9-15.
Vahinkoasioissa apunasi on vuorokauden ympäri Pohjolan Vahinkoapu

 

 

Pohjola Terveysmestari-palvelu:

 

Puhelinpalvelu 0100 5225
Joka päivä klo 7-23
Lisätietoa palvelusta alempana

 

 

Mitä Sporttiturva korvaa? Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:

 

Lisenssien tuoteseloste 2019

 

Passien tuoteseloste 2019

 

Sporttiturvan vakuutusehdot 2019

 

Pohjolan Terveysmestari palvelee

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen Pohjola Vakuutuksen kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

Itä-Länsi

Pesäpallokauden päätösristeily