Valitse sivu

Teemakoulutukset

Lyönti-, heitto- ja etenemiskoulutukset

Pesäpalloliiton virallisen kolmiportaisen koulutusjärjestelmän tueksi tulevat Vesa Tervon lyönti-, Jyrki Boreniuksen heitto- ja Joni Rytkösen etenemiskoulutukset.

Taustaa

Koulutukset soveltuvat kaikenikäisten valmentajille ja kaikenikäisille demoharjoituksiin osallistuville pelaajille. Koulutukset järjestetään 2-tason koulutusten yhteydessä yhden päivän aikana valmennuskeskuksissa (Joensuu, Kuortane, Vuokatti, Varala) tutkintomaksuun sisältyvänä, mutta koulutuksiin (joko yksittäiseen, kahteen tai kaikkiin) ovat tervetulleita muutkin osallistumismaksun maksamalla.

Kouluttajista

Vesa Tervo on Suomen johtava lyöntivalmentaja, jonka valmennuksessa aikuispelaajillakin on yhden talven aikana tullut jopa 10 km/h parannuksia tutkatuloksiin.

Jyrki Borenius on Pyhiksen välinekeräilyn ohella erikoistunut heittovalmennukseen – sana on kiirinyt inspiroivista koulutuksista ympäri maan.

Joni Rytkönen on kolminkertainen etenijäkuningas, joka on erikoistunut etenkin 2- ja 3-pesältä lähtemisen ajoitukseen, rytmitykseen ja rytminmuutoksiin.

Ajankohdat 2023

Joensuu: 4.3.

Sisältö

 Noin 1 h teoriaa ja noin 1h 30 min käytäntöä / teemakoulutus

Ilmoittautuminen

Vesa Tervon lyöntikoulutus 4.3.2023, Joensuu / 14:30 – 16:00 teoria ja 17.00-18.30 demo

Jyrki Boreniuksen heittokoulutus 4.3.2023, Joensuu / 10.30-12.00 teoria ja 13.00-14.30 demo

 

Paikkana JoMa Center

Hinta

35 € / ilmoittautuja / koulutus (min. 10 ilmoittautunutta)

Ilmoittautumismaksulla saa tuoda paikalle 1–2 demopelaajaa ja / tai osallistua koulutukseen itse.


Jyrki Borenius


Joni Rytkönen


Vesa Tervo