Valitse sivu

Kaksoisedustus

Verkkopalvelun ohjeet

Kaksoisedustusoikeussopimuksien teko on samassa yhteydessä seurasiirtojen sekä farmisopimusten verkkopalvelun kanssa. Valitse vaihtoehdoista joko Oman seuran kaksoisedustussopimus tai Kahden seuran välinen kaksoisedustussopimus. Sopimuksen voi tehdä vain vuonna 1998 – 2008 syntyneestä pelaajasta.

 Oman seuran sopimuksessa tarvittavat tiedot:  

vaihtoehtona aikuisten sarja
seuran nimi
sopimukseen nimettävien pelaajien nimet ja syntymävuodet
sarjatasot, mitä sopimus kunkin pelaajan kohdalla koskee
puheenjohtajan nimi
ilmoittajan yhteystiedot

Kahden seuran sopimuksessa tarvittavat tiedot:  

sopimusseurat
sopimukseen nimettävien pelaajien nimet ja syntymävuodet
sarjatasot, mitä sopimus kunkin pelaajan kohdalla koskee
molempien seurojen puheenjohtajien nimet
ilmoittajan yhteystiedot 

Tietojen täytön jälkeen valitse – seuraava vaihe 

Tämän jälkeen saat ruudulle sopimuksen tiedot, pelaajat ja kaksoisedustusoikeussopimuksen maksajan tiedot. 

Valitse – takaisin tai lähetä tiedot

Lähettämisen jälkeen maksa sopimuksen kirjaamismaksu (aikuisten sarja 100 €/pelaaja) ohjelman verkkomaksupainiketta käyttäen. Sopimuksen voimaantulo edellyttää maksua heti teon yhteydessä. Huom. Mikäli maksua ei makseta heti, sopimus ei ole voimassa.

Saat sivulta sopimuspohjan, johon lisätään seurojen allekirjoitukset. Pelaajan/huoltajan allekirjoituksien sijaan seura/seurat vakuuttavat, että sopimuksessa mainitut pelaajat/huoltajat ovat hyväksyneet sopimuksen eli heidän allekirjoituksiaan ei tarvita.  

Allekirjoitettu sopimus toimitetaan Pesäpalloliittoon vain pyydettäessä.

Päivitysavaimen käyttö

Kaksoisedustusoikeussopimuksen täytön ja maksun jälkeen pääset tarvittaessa täydentämään sopimuksen pelaajalistaa.  Jokainen verkossa maksettu sopimus saa oman päivitysnumeron.  Numerosarja löytyy  maksetun  sopimuksen otsikkokentästä sekä  lähetetään sopimuksen ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen.  

Pelaajan lisäys jälkikäteen sopimukseen

Kirjoita verkkopalvelun alhaalla olevaan kenttään (päivitä sopimusta) sopimuksen päivitysavainnumero.  Ruudulle aukeaa tekemäsi sopimus, johon voit nyt lisätä pelaajan/jia. Lisätyn pelaajan kirjaamismaksu on suoritettava heti lisäyksen yhteydessä. Mikäli maksua ei suoriteta heti, pelaaja ei kirjaudu ko. sopimukseen.

Pelaajan poisto sopimuksesta

Mikäli tehdystä sopimuksesta halutaan poistaa pelaaja/jia, toimitetaan siitä seurojen ja pelaajan hyväksymä yhteinen kirjallinen ilmoitus.  Ilmoitus tehdään nettilomakkeella  tästä. 

Pesisleirit