Valitse sivu

Seurapalvelut

Palvelut seuroille  

Pesäpalloliiton jäsenmaksu on 100 euroa, johon sisältyvät yleisen toiminnan lisäksi seuraavat etuudet: 

Tuplaturva 

Pesäpalloliitto on liittynyt mukaan Tuplaturva-vakuutuksen piiriin. Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuja ovat Pesäpalloliiton myötä alueet ja jäsenyhdistykset.  

Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai alueiden tai urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. 

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa liiton tai seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Katso tarkemmat tiedot korvaavuuksista tuoteselosteesta. 

Lisätietoa Tuplaturvasta Olympiakomitean sivuilta. 

Musiikin esittäminen ottelutapahtumissa 

Olympiakomitea, Teosto ja Gramex ovat sopineet keskitetysti musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista vuosille 2017 ja 2018. Pesäpalloliitto on sopimuksessa mukana. Sopimus kattaa lajiliiton oman ja alueiden toiminnan sekä jäsenmaksun maksaneiden jäsenyhdistysten toiminnan. 

Musiikin käytön ollessa sopimuksen mukaista lajiliittojen, seurojen tai joukkueiden ei tarvitse hakea siihen erillisiä lupia tai maksaa erillisiä korvauksia. 

Katso tarkemmat tiedot sopimuksesta Olympiakomitean sivuilta. 

Rekisterit ja GDPR 

Pesäpalloliiton henkilö- ja lisenssirekisteri on Avoine Oy:n ylläpitämä Sense Sport. Noudatamme rekisterien osalta, kuten kaikessa muussakin toiminnassamme, hyvän hallinnon ja tietosuojan periaatteita. Hyödyllistä tietoa EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) ja siihen liittyvistä käytänteistä löytyy Olympiakomitean sekä Tietosuojavaltuutetun sivuilta.

Tulorekisteri

Tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Työnantajat ilmoittavat palkkatiedot jatkossa yhteen keskitettyyn tulorekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten. 

Tulorekisteri koskee myös kaikkia yhdistyksiä, kuten urheiluseuroja, jotka maksavat palkkaa tai muita ansiotuloja.  

Lisätietoa Verohallinnon sivuilta.