Valitse sivu

Vahinkotilanteessa

Sattuiko vahinko? Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.

Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa.
Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestari -palvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Lisätietoa Pohjola Terveysmestari -palvelusta

Pohjolan vakuutuspalvelut

Vakuutuspalveluiden puhelinnumero 0303 0303

Ma–pe 8–19
Korvausasiat ma–pe 8–18

Puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (sis. alv). Hinta koskee myös jonottamista.

Vahinkoasioissa apunasi on vuorokauden ympäri Pohjolan Vahinkoapu

Mitä Sporttiturva korvaa?

Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:
Lisenssien tuoteseloste 2022 | Passien tuoteseloste 2022 | Sporttiturvan yleiset vakuutusehdot

Pohjola Terveysmestari palvelee

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

Pesisleirit