Valitse sivu

Kunnariketun pesisliikkari

Pesisliikkari on uudistunut!

Pesäpalloliitto on uudistanut pesisliikkaria ja tarjoaa nyt jokaiselle jäsenseuralle käyttöönsä uuden Kunnariketun pesisliikkari -konseptin.

Kunnariketun pesisliikkari on 3–6-vuotiaille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa kannustetaan lapsia aktiivisuuteen ilon ja onnistumisten kautta.  

Tärkeintä Kunnariketun pesisliikkarissa on monipuoliseen liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä pesäpallon alkeita leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. Liikunnallisuuden lisäksi tuokioissa opetellaan joka kerta tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tunne- ja vuorovaikutustyökalut tuotetaan yhteistyössä Ympyräisten kanssa. 

Uudessa pesisliikkarissa mukana seikkailee Pesäpalloliiton maskotti Kunnarikettu innostaen lapsia liikkumaan. Kunnariketun pesisliikkari kannustaa lapsia liikkumaan myös perheensä kanssa liikkarin ulkopuolella erilaisten tehtävien avulla.  

Tavoitteena on, että kaikki seurat järjestävät jatkossa pesisliikkarin uuden Kunnariketun pesisliikkarin konseptin mukaisesti. Jäsenseura saa Pesäpalloliiton tarjoamat materiaalit käyttöönsä maksutta.

Miten aloitan Kunnariketun pesisliikkarin seurassani ja tilaan materiaalit seuran käyttöön?

Pesäpalloliiton seurakehittäjät auttavat pesisliikkarin käynnistämisessä seuroissa. Seurakehittäjien yhteystiedot: Mona Hupli-Kotiranta, mona.hupli-kotiranta@pesis.fi, 040 761 3068 ja Mika Mikola, mika.mikola@pesis.fi, 050 557 8522

Kunnariketun pesisliikkarin materiaalit

Materiaalit Kunnariketun pesisliikkariin löydät alta. 

Markkinointimateriaalit seuroille

Materiaalit liikkaritunneille

*Roundies Entertainment Oy:llä on oikeudet Ympyräiset-brändiin ja siihen liittyviin hahmoihin ja Tunnetaito-ohjelmaan. Suomen Pesäpalloliitto ry omistaa Kunnarikettu-nimisen maskotin oikeudet. Roundies Entertainment Oy ja Pesäpalloliitto ovat sopineet Tunnetaito-ohjelman pedagogisten menetelmien ja ohjeiden käytöstä Kunnariketun pesisliikkarissa. Oikeudet koskevat vain Kunnariketun pesisliikkaria ja vain Pesäpalloliiton ohjeistaman pesisliikkaribrändin mukaista käyttöä. Tunnetaito-ohjelman luovuttaminen kolmansien osapuolien käyttöön sekä ei-Pesäpalloliiton alaisten jäsenseurojen käyttöön ei ole sallittua, eikä Tunnetaito-ohjelmaa ole luvallista käyttää Kunnariketun pesisliikkari -brändistä poikkeavissa toiminnoissa. Kuvattu väärinkäyttö ja luvaton käyttö ovat sopimusrikkeitä. Mahdollisista jäsenseurojen väärinkäytöksistä seuraa sanktio, jonka suuruudesta päättää Suomen Pesäpalloliitto ry:n johtokunta. Muu luvaton käyttö on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty.

LATAA KUNNARIKETUN PESISLIIKKARIN MARKKINOINTIVIDEO TÄSTÄ LINKISTÄ
(KUNNARIKETUN PESISLIIKKARIA JÄRJESTÄVIEN SEUROJEN KÄYTTÖÖN)