Valitse sivu

Farmisopimukset

Farmisopimukset kirjataan seuran tiedoissa tulospalvelujärjestelmässä. Kirjautuminen: ttk.pesistulokset.fi

Farmijoukkuejärjestelmä 2024

Farmijoukkuesopimukset kirjataan jatkossa tulospalvelujärjestelmässä. Sopimuksen tekemiseksi seuran hallintaoikeuden haltija kirjautuu tulospalvelujärjestelmään osoitteessa ttk.pesistulokset.fi. Vasemman laidan valikosta valitaan omat joukkueet ja seuran nimen kohdalta painike ”tiedot”. Tehdyt sopimukset pääsee näkemään ja uusia sopimuksia tekemään kohdasta ”sopimukset”.

Lisäkysymykset tulospalvelujärjestelmään ja esimerkiksi käyttäjäoikeuksiin liittyen pyydetään lähettämään osoitteeseen tulospalvelu(ät)pesis.fi.

Yleistä farmisopimuksista

Yksi seura voi tehdä kaksi tämän järjestelmän alaista, kahden joukkueen välistä sopimusta edellyttäen, että toisessa se toimii emäseurana ja toisessa farmijoukkueena. Farmijoukkuesopimus voidaan tehdä vain yhden (1) pelikauden kestäväksi. 

Sopijaosapuolten edustusjoukkueet eivät voi pelata samalla sarjatasolla. Edellä mainitun lisäksi, jos emäseuralla ja farmiseuralla on samalla sarjatasolla kaksi tai useampi joukkue, katsotaan pelaajan kuuluvan siihen joukkueeseen, jossa ko. pelaaja pelasi pelikauden ensimmäisen virallisen ottelunsa tai osankin siitä huomioiden myös PPL:n kilpailumääräysten vaatimukset pelaamisesta eri sarjatasoilla.

Yksi pelaaja voi olla nimettynä vain yhdessä sopimuksessa. Emäseuralla on oikeus päättää farmisopimukseen nimetyn pelaajan pelaamisesta emäseuran ja farmiseuran välillä johtoryhmän kirjallisesti sopimien periaatteiden mukaisesti. Farmisopimukseen nimetyllä pelaajalla ei ole kaksoisedustusoikeutta.

Farmisopimus astuu voiman tekohetkellä, mikäli farmisopimus ja pelaajien nimeäminen farmisopimukseen on tehty ja allekirjoitettu viimeistään 28.4. ja sopimuksen kirjaamismaksu on maksettu heti verkkopalvelussa. Pelaajia ei voi enää 28.4. jälkeen nimetä eikä poistaa sopimuksesta. 

Farmisopimukseen nimeäminen edellyttää myös sitä, että pelaajilla on edustusoikeus emäseuran ylimmän sarjatason joukkueeseen. Farmisopimuksessa mukana olevasta pelaajasta ei voi tehdä seurasiirtoa farmiseuraan kauden aikana.

Sopimuksen kirjaaminen

Farmisopimuksen kirjaamismaksu on 200 € / sopimus. Maksusta vastaa emäseura.

Pesisleirit