Valitse sivu

Tukea toimintaan!

Pesäpalloliiton tuki junioripäälliköiden palkkaamiseksi 

Pesäpalloliitto on myöntänyt suoraa tukea seuroille junioripäälliköiden palkkaamiseksi vuodesta 2017 lähtien. Hakuaika on ollut vuosittain marraskuussa. Tukisumma, josta Pesäpalloliiton johtokunta tekee päätöksen, on ollut vuosittain noin 150 000 euroa.

Lasten Liike -starttirahaa

Lasten Liikkeen ideana on toteuttaa monipuolista liikuntakerhotoimintaa turvallisessa kouluympäristössä. Hakijat sitoutuvat toteuttamaan kerhoja koko lukuvuoden, suosituksena 1-2 kertaa viikossa, kymmenen viikon ajan per lukukausi. Lisätiedot Lasten Liike -sivuilta. Vuoden 2019 haku on päättynyt.

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) 

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen urheilu- ja liikuntaseuratoiminnassa. Seuratuen myöntää opetus- ja kulttuuriministeriö Veikkauksen tuotosta. Vuoden 2019 tuen hakuaika on päättynyt, katso lisätiedot OKM:n tiedotteesta.

Leader-tuki 

Paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten omaa kotiseutua tulisi kehittääLeader-toiminnan tarkoituksena on hyödyntää paikallista asiantuntemusta ja osaamista. Suomessa on 54 Leader-ryhmää, jotka myöntävät rahoitusta yrittäjien, yhdistysten ja muiden yhteisöjen hankkeille. Katso lisätiedot Leader-rahoituksesta Leader Suomen sivuilta.

Kesäduuni OPn piikkiin!

Osuuspankit tarjoavat tänä vuonna (2019) 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille ympäri Suomen. Valitut yhdistykset voivat palkata 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Haku on päättynyt. Katso lisätiedot OP:n sivuilta!

KKI-tuki (Kunnossa kaiken ikää) 

KKI-hanketuki on tarkoitettu myönnettäväksi hankkeille, joissa järjestetään aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa. Hankkeet kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketukea voi saada kahdesti vuodessa, mutta samalle hankkeelle sitä myönnetään vain kerran vuodessa. Lisätiedot Kunnossa kaiken ikää -ohjelman sivuilta.

Valio Akatemia® stipendit

Kaipaatko tukea harrastuksen aloittamiseen, varusteisiin, leiri- tai turnausmatkaan, valmennuskuluihin tai mahdollisesti ravitsemuksesi kehittämiseen? Onko sinulla huikea idea miten saisitte kaverit ja naapuruston lapset liikkumaan enemmän? Katso lisätiedot Valion sivuilta (haku vuodelle 2019 on päättynyt). 

Olympiakomitean edut 

Olympiakomitea tarjoaa urheiluseuroille ja koko suomalaiselle urheiluväelle merkittäviä etuja ja varainhankintakeinoja yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Katso lisätiedot Olympiakomitean sivuilta.

Kunnat ja kaupungit

Tiedustele kunta- ja kaupunkikohtaisia tukimuotoja seurasi kotikunnasta tai -kaupungista. Oman maakunnan osalta tiedusteluihin vastaavat maakuntien liitot.