Valitse sivu

Sarjavaiheet ovat pitkälti tuttuja viime kaudelta. Naisten ja miesten suomensarjoissa pelataan neljä alkulohkoa, joiden neljä parasta jatkavat lohkon sisäisiin pudotuspeleihin. Lohkovoittajat tavoittelevat ottelupareina nousua Ykköspesikseen. Otteluparit muodostetaan miesten suomensarjassa kaavalla Etelä-Länsi ja Itä-Pohjoinen sekä naisten suomensarjassa kaavalla Etelä-Itä ja Länsi-Pohjoinen.

Tyttöjen Superpesiksessä pelataan runkosarja, alempi ja ylempi loppusarja sekä kahdeksan parhaan pudotuspelit. Mahdollisuus pudotuspeleihin säilyy myös alemman loppusarjan lohkovoittajilla.

Poikien Superpesis uudistuu tulevalle kaudelle, kun A-poikaikäluokka poistuu sarjatoiminnasta ja uuden B-poikaikäluokan muodostavat 17-19-vuotiaat. A-sarjassa 17 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta. Poikien Superpesis B:ssä pelataan oma 11 joukkueen sarja, jonka alkulohkoista kaksi parasta etenee neljän parhaan lopputurnaukseen.

Ikäluokkamuutoksen myötä Porin Itä-Länsi-tapahtumassa pelataan kaksi nuorten arvo-ottelua, B-poikien ja B-tyttöjen Itä-Lännet. Molemmat ottelut ovat ohjelmassa nuorten päivänä perjantaina 3.7.2020.

Joukkueet, sarjajärjestelmät ja lohkojaot kaudelle 2020

Miesten suomensarja

Naisten suomensarja

Poikien Superpesis (A ja B)

Tyttöjen Superpesis

Päivitetty 20.12. klo 13.28: Täsmennetty ykköspesiskarsinnan otteluparien määräytyminen: miesten suomensarjassa Etelä-Länsi ja Itä-Pohjoinen sekä naisten suomensarjassa Etelä-Itä ja Länsi-Pohjoinen.