Niemi veti lyöntileirin hetkessä täyteen – Puhtia lukkaripeliin vielä nopeimmille!

18.12.2017

Joensuun Mailan järjestämät leiritykset huippupelaajien vetäminä kiinnostavat laajasti junioripelaajia. Juha Niemen Lyödään Lujaa! -lyöntileiri täyttyi ennätysvauhtia ja kaikki 16 leiripaikkaa menivät ensimmäisinä ilmoittautuneille. Juha Puhtimäen Puhtia Lukkaripeliin! -leirille on vielä paikkoja avoinna, seura tiedottaa.

Lukkarileiri on suunnattu motivoituneille ja tavoitteellisille B-C-ikäisille tyttö- ja poikajunioreille kautta maan. Leirin ajankohta on perjantaista sunnuntaihin 9.-11.2.2018. Mukaan otetaan 16 nopeinta ilmoittautujaa. Leirin järjestävät yhteistyössä Joensuun Maila ja Itä-Suomen Liikuntaopisto.

Osallistumismaksu, 180 €, kattaa majoituksen ISLO:n Finnhostellilla, aamu- ja iltapalan, lounaan, päivällisen ja leiripaidan. Aikuisen majoitus nuoren kanssa maksaa 60 €/vrk.

Leirin ohjelmassa on mm. vaihtotilanne- ja takatilannepelaamisen taktiikkaluentoja, neljä lukkarin lajiharjoitusta, henkisen valmennuksen demo, opastusta lukkarin fyysisen harjoittelun toteuttamiseen sekä syöttöohjelman omatoimisen lukkariharjoittelun toteuttamisen tueksi.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Puhtia Lukkaripeliin -leiristä ja ilmoittautuminen