Lasten Liike -ohjelma tuo koulut ja urheiluseurat yhteen

28.11.2017

Seurakehittäjä Ville Pulkkinen kehottaa pesisseuroja tarjoamaan Lasten Liikettä yksinäisiin iltapäiviin. Tavoitteena on mahdollistaa osallistuminen maksuttomaan tai hyvin edulliseen liikunnalliseen kerho- tai harrastustoimintaan. Kuva: Sami Kontto.

Olympiakomitean koordinoima ”Lasten Liike iltapäivä” on seuroille erinomainen mahdollisuus toteuttaa liikunnallista iltapäivätoimintaa. Työnjako on selkeä. Tilavarauksista sekä yleisestä organisoinnista vastaavat koulu ja liikunnan aluejärjestö, kerhon sisällöstä ja ohjauksesta paikalliset urheiluseurat.

Hankkeen taloudellisen tuen antavat yhteiskuntavastuulliset yritykset, ja esimerkiksi ohjaajien palkkakulut katetaan rahoituksen turvin. Pesäpalloseurat ovat tänä vuonna mukana hankkeessa muun muassa Lappeenrannassa, Perhossa, Siilinjärvellä ja Vetelissä. Järjestäjäksi haetaan mukaan Lasten Liike -sivujen kautta.

Lasten Liike vuoden vastuullisuuskampanja

Lasten liikunnallisia iltapäiväkerhoja edistävä Lasten Liike valittiin vuoden parhaaksi vastuullisuuskampanjaksi Vuoden sponsorointiteko -kilpailussa, jonka järjesti Suomen Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi ry.

Kilpailuraadin perustelujen mukaan Olympiakomitean Lasten Liike on loistava esimerkki kampanjasta, jossa yritykset tuovat hyvää yhteiskuntaan, joka kasvattaa terveempää sukupolvea. Lasten Liikkeen tavoitteet, toiminnan jatkuvuus sekä mitattavuus keräsivät kiitosta.

 – Olympiakomiteassa on tehty määrätietoisesti töitä uusien sponsorointikonseptien kehittämiseksi. Lasten Liike on ensimmäinen työn tuloksista ja lanseeraamme keväällä lisää tuotteita, joiden fokus on nuorten urheilijoiden ja urheiluseuratoiminnan ympärillä. Lasten Liikkeen voitto lisää entisestään draivia uuden tekemiseen, kertoo Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.

Uusi kerhohaku aukeaa keväällä 2018

Lukuvuoden 2018-2019 Lasten Liike iltapäivä -ohjelmaa suunnitellaan parasta aikaa. Helmikuussa 2018 julkistetaan paikkakunnat, joiden seuroille haku aukeaa ensi keväänä.

– Seuralle voi avautua mahdollisuus uuteen tapaan edistää lasten liikettä sekä jakaa pesäpallon ilosanomaa. Olkaamme tarkkoina. Tässä hankkeessa häviäjiä ovat vain ne, jotka eivät ole mukana, huomauttaa seurakehittäjä Ville Pulkkinen.

Aiheesta lisää

Mikä on Lasten Liike?

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi: Vuoden vastuullisuuskampanja

Ville Pulkkinen
Seurakehittäjä, Itäinen alue
ville.pulkkinen(ät)pesis.fi
040 777 2273