Haetaan juniorivalmennuspäällikköä

18.9.2017

Sotkamon Jymy-Pesis ry on pesäpallon erikoisseura, jonka yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Sotkamossa ja tarjota kaikenikäisille mielenkiintoista tekemistä sekä mahdollisuuksia ohjattuun liikuntaan, pesäpallon harrastamiseen ja yhdessäoloon.

Sotkamon Jymy-Pesiksen toiminta-ajatuksena on tarjota liikunta-, harrastus- ja kilpailumahdollisuuksia kansallispelimme parissa oman kiinnostuksen ja kykyjen edellyttämällä tasolla. Pesispolku ”vauvasta vaariin” tarjoaa mahdollisuuden edetä niin pelaajana, valmentajana, tuomarina kuin taustavaikuttajanakin. Jymy-Pesis haluaa tarjota positiivisia kokemuksia ja elämyksiä liikunnan ja pesiksen parissa.

Toiminnan kehittämiseen Sotkamon Jymy-Pesis ry hakee innokasta ja aktiivista liikunta-alan osaajaa juniorivalmennuspäälliköksi osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Palkattavalta henkilöltä vaaditaan pesäpalloliiton valmennuskoulutustutkinto (PLVT, NPVT tai JPVT) ja lisäksi laji-intohimoa sekä kykeneväisyyttä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta ja halua toimia lasten ja nuorten parissa.

Juniorivalmennuspäällikön työtehtäviin kuuluu:

– Valmennuksen organisoiminen G-D-ikäisissä junioreissa.
– Kehittää seuran pelaaja- ja taitovalmennusta sekä valvoa sen toteutumista.
– Valmentajien ja apuohjaajien ohjaus, tuki ja motivaation lisääminen mielekkäiden harjoitteiden ja oppimisen avulla.
– Valmennuskoulutuksen tarpeen kartoittaminen ja koulutuksen järjestäminen sekä uusien, innokkaiden ohjaajien ja valmentajien saaminen mukaan toimintaan.

Juniorivalmennuspäälliköllä on edellä mainittujen tehtävien lisäksi tehtävinään uusien pesiskoululaisten rekrytoimisen tukeminen ja harrastajamäärien lisääminen kaikissa ikäluokissa, joukkueiden järjestäytymisessä, toiminnan aloittamisessa auttaminen ja tukeminen sekä valmentajakerhojen suunnittelu ja toteutus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 30.9.2017 mennessä Sotkamon Jymy-Pesis ry:n toiminnanjohtajalle Kaisa Schroderukselle joko sähköpostitse osoitteeseen jymypesis(ät)gmail.com tai postitse Sotkamon Jymy-Pesis ry, Keskuskatu 3, 88600 Sotkamo.

Aiheesta lisää

Sotkamon Jymy-Pesis ry:n kotisivut

Kaisa Schroderus
Sotkamon Jymy-Pesis ry, toiminnanjohtaja
044 080 8765
jymypesis(ät)gmail.com