Valitse sivu

Suomi on ollut turnauksessa odotetun vahva, vaikka joutuikin tiukoille lopulta juoksuin 10-8 päättyneessä miesten ottelussa Australiaa vastaan. Australian Harry Mahoney tyhjensi pajatson komealla takakentän läpilyönnillä.

Suomen takana menestys on jakautunut tasaisesti eri maiden kesken. Australia etenee miesten loppuotteluun ja Sveitsi pelaa naisten loppuottelussa. Sekajoukkueiden sarjassa Saksa-Ruotsi-välierä nähdään lauantaina kello 9.30. Otteluaika kaikissa otteluissa on 50 minuuttia ja tasavuorot.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pesäpallo Sweden (@pesapallo_sweden) jakama julkaisu

Finals and medal games of the Pesäpallo World Cup will be played in Hyvinkää on Saturday. There is even live stream available at Ruutu.

Finland has been as strong as expected in the tournament. However, Australia got very close and lost only 10-8 in the group stage game. Harry Mahoney hit awesome clearout hit and stroke through the backfield irresistibly.

Australia goes to the men’s final and Switzerland to the women’s final. There will be mixed teams semifinal between Germany and Sweden on Saturday at 9.30.

Pesäpallo World Cup 2023

Tulospalvelu – results and standings

Ruutu