Valitse sivu

Toiminnanjohtaja on toiminnan moottori, joka vastaa seuran taloudesta ja hallinnosta, varainhankinnasta, valmennus- ja junioripäälliköiden esihenkilötyöstä, toiminnan kehittämisestä sekä tulevaisuuden suuntaviivoista yhteistyössä johtokunnan ja seuran puheenjohtajan sekä eri sidosryhmien kanssa.

Seurassa toimii toiminnanjohtajan lisäksi 2-3 valmennus-/junioripäällikköä, jotka vastaavat pääasiallisesti pelaaja- ja valmentajarekrytoinnista sekä pelaajaliikenteen ja valmennuksen koordinoinnista. Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa valmennus-/junioripäälliköiden tiimiä.

Uudelta toiminnanjohtajalta odotetaan:
– Halua kehittää seuraa muuttuvassa toimintaympäristössä
– Kokemusta seuratoiminnasta
– Kokemusta esihenkilötyöstä / projektien johtamisesta tai vastaavasta
– Eduksi katsotaan lajituntemus

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä torstaisin (25.4., 2.5., 9.5. ja 16.5.) klo 16-18:
0400 590 803 Jari Viitasalo
040 162 3736 Marko Perkiö
040 536 9978 Satu Virtanen

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elo-syyskuun vaihteessa. Työ on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella 17.5.2024 mennessä, liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoiveen. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: satu.virtanen@terveytesi.com

Oulun Lippo Juniorit ry. on yksi Suomen suurimmista pesäpalloseuroista – seuramme liikuttaa vuosittain yli 500 lasta- ja nuorta. Tarjoamme sekä mahdollisuuden pesiksen harrastamiseen että kilpapolkuun. Meiltä löytyy joukkueet kaikista ikäluokista sekä tytöissä että pojissa ja tuotamme jatkuvasti pelaajia korkeimmille sarjatasoille.