Valitse sivu

Vaikka Körkkö tunnetaan kaksinkertaisena vuoden pesäpalloilijana, kuluvan kauden peliesitykset ovat suorastaan hätkähdyttäneet. Turku-Pesiksen kasvatti johti parhaimmillaan kaikkia tilastoja ja oli yltää yhden kauden kunnariennätykseen jo huippuottelussa Tampereella lauantaina. Körkkö pelaa uransa kahdeksannen Itä-Lännen Porissa lauantaina. Sitä ennen kaikki 17 otteluaan voittanut Kirittäret kohtaa kärkiottelussa porilaisen Pesäkarhut kotonaan keskiviikkona.

Valinta kuukauden pelaajaksi on Körkölle peräti uran yhdeksäs.

Matias Rinta-aho pelaa parhaillaan yhtä uransa parasta kausista. Varmaotteinen sieppari on ollut hurjassa iskussa lyöntipaikalla ja takonut yhdeksikön pelaajista eniten juoksuja. Vedon oma kasvatti oli voittamassa kaikkia kolmea seuran edellistä Suomen mestaruutta (2010, 2016, 2017) ja tavoittelee nyt seuraavaa huippukohtaa uralleen.

Rinta-aholle valinta kuukauden pelaajaksi on uran ensimmäinen.

Markus Hallasuo ja Venla Tanhua Ykköspesiksen kuukauden pelaajat

Lyöjätilaston ylivoimainen kärkinimi Markus Hallasuo on valittu kuukauden pelaajaksi miesten Ykköspesiksessä. Oulun Lippoa (Oulun Lippo Juniorit) edustava Nurmon Jymyn kasvatti on onnistunut tasaiseen tahtiin ja ollut omilla peliesityksillään takaamassa Lipon kärkipaikan sarjataulukossa.

Superpesiksen vuoden tulokkaaksi 2018 valittu Venla Tanhua siirtyi Ferasta Raumalta vaasalaisen Mailattarien riveihin Ykköspesikseen tälle kaudelle. Siirto on ollut onnistunut ja Tanhua on kotiutunut uuteen seuraan mainiosti, mikä näkyy erinomaisina peliesityksinä. Feran kasvatti on kunnostautunut oivaltavan lukkaripelin lisäksi myös etenijänä ja vaihtajana upeasti. Mailattarien rasitteena on sarjataulukossa vain yksi tappio.

Kuukauden pelaajat kautta aikain: www.pesis.fi/pesis-info/historia/kuukauden-pelaajat