Valitse sivu

Asialle saatiin selitystä perjantaina, kun Siilinjärven Pesis tiedotti farmiyhteistyöstä Laukaan Urheilijoiden kanssa.

– Yhteistyö kattaa Laukaan Urheilijoiden kaksi runkosarjan kotiottelua Mantulla ja joukkueiden välisen harjoituspelin 27.2. Piispalassa, paljastaa SiiPen toiminnanjohtaja Teemu Huhtakangas.

Joukkueiden pelinjohtajat näkevät farmiyhteistyön erittäin hyödyllisenä.

– Meille on tärkeää, että kaikille harjoitusringissämme oleville pelaajille löytyy tasoa vastaava pelipaikka. Erityisen tärkeää se on nuorille sopimuspelaajillemme. He tarvitsevat kovia pelejä ja riittävää vastuuta, jotta voivat murtautua lähivuosina Superpesiksen pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi on helpompaa nostaa pelaajia esimerkiksi loukkaantumistapauksissa Superin mukaan, kun alla on Ykkösen pelejä yhdeksikössä, SiiPen pelinjohtaja Riku Tolonen muistuttaa.

– Luontevaa oli koronakauden jälkeen jatkaa farmiyhteistyötä. Sopimus on meille tärkeä palanen osana kokonaisuutta. Saamme tarvittavaa laatua ja leveyttä pelaajistoon, LU:n luotsi Matias Hänninen kiittelee.

Aleksi Vainio jatkaa Laukaan sijasta Ulvilaan

Laukaan Urheilijat jätti poikkeuskauden 2020 väliin, mikä tarkoitti samaa ratkaisua Kouvolan Pallonlyöjien kasvatille Aleksi Vainiolle. Myöskään Ulvilan Pesä-Veikot ei osallistunut viime vuoden Ykköspesikseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ulvilan Pesä-Veikot (@ulvilanpesaveikot) jakama julkaisu

Nyt Vainio suuntaakin Laukaan sijasta Ulvilaan 1+1-vuotisella sopimuksella ja tavoittelee paikkaa lautasen äärellä.

– Kesää odotellessa! Toivotaan, että saadaan katsomot täytettyä heti kauden alusta asti. Nähdään kentällä, lähettää pesäpalloperheessä kasvanut Vainio terveisensä ulvilalaiselle pesäpalloyleisölle seuran nettisivuilla.

Vasemmalta piiskaava Vainio pelasi lukkarina yhden superpesisottelunkin, kun Kouvolan Pallonlyöjät nosti kokoonpanoonsa useamman pääsarjadebytantin runkosarjan päätöskierroksella 2018.