Valitse sivu

Pesäpallossa tehdyn ikäluokkamuutoksen jälkeen B-poikien sarjatoimintaa laajennettiin viime kaudella, kun poikien Superpesiksen rinnalle perustettiin uusi sarja. Joukkueilla on nyt ollut mahdollisuus punnita kahden oman joukkueen kehittymistä tukevan vaihtoehdon välillä.

– Poikien Ykköspesiksessä on mukana mukava määrä joukkueita, 14. Hienoa on nähdä, miten sarja kasvaa ja askelia eteenpäin otetaan. Poikien Ykköspesiksen sarjakausi käynnistyy nyt heti vapun jälkeen, kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoo.

Osa poikien Ykköspesiksen otteluista pelataan turnausmuotoisina. Näissä otteluissa otteluaika on 3+3 vuoroparia ja jaksovoittojen ollessa tasan siirrytään suoraan kotiutuskilpailuun.

Sarjan kautta aikain ensimmäisen mestaruuden voitti viime vuonna Sotkamon Jymy.

Poikien Ykköspesis 2021

Otteluohjelma ja sarjajärjestelmä