Alkulohkossa Napapiirin Pesis-Team Rovaniemeltä ylsi tasapisteisiin oululaisten kanssa, mutta voitettujen otteluiden määrä vei Lippo Juniorit lopputurnaukseen. Tiukassa välieräottelussa erityisesti ykköskärjen Joonas Veijola ja Veeti Holappa olivat oivalla pelipäällä. Alkulohkon A voittajana kotiturnaukseensa lähtenyt Kouvolan Pallonlyöjät sai tyytyä paikkaan pronssiottelussa lukemin 0-2 (0-2, 1-2), kun hyvistä yrityksistä huolimatta kotiutukset ontuivat.

Oulun Lippo Juniorit voitti poikien Superpesiksen B-sarjan hopeaa. Kuva: Oulun Lippo Juniorit

Toisessa välieräottelussa Sotkamon Jymy takoi taululle voittonumerot 2-0 (7-1, 4-0) Hyvinkään Tahkoa vastaan. Jere Heikkinen hurjasteli tehot 1+6 lyötyä, kaksi tuotua ja yhdeksän kärkilyöntiä.

Pronssiottelussa Tahko otti kauden ensimmäisen voittonsa KPL:stä kreivin aikaan numeroin 0-1 (5-5, 1-3). Erityisesti Eetu Lehto oli lauantain molemmissa ottelussa erinomaisessa vireessä.

Loppuotteluun kauden aiemmista neljästä kohtaamisesta kolme voittanut Jymy lähti ennakkosuosikkina ja piti pintansa. Tällä kertaa Joni Heikkinen ja Petteri Timonen palkittiin joukkueen parhaina. Jymy juhli mestaruutta lopputuloksella 2-0 (3-2, 9-3), Lippo Juniorit voitti hopeaa.

Pelinjohtaja Petri Lindsberg saa mahdollisuuden tuplamestaruuteen poikien Superpesiksessä. Lindsberg on johtanut Jymyn peliä myös A-sarjan joukkueessa, joka johtaa loppuottelusarjaa Joensuun Mailaa vastaan voitoin 1-0.

Poikien Superpesiksen B-sarjan kultaa 2020: Sotkamon Jymy

Waltter Anttila; Eero Heikkinen; Jere Heikkinen; Joni Heikkinen; Reino Heikkinen; Aleksanteri Huotari; Samuel Huotari; Roni Kaipainen; Lenni Kankkunen; Tuomas Kemppainen; Aapo Korhonen; Niki Meriläinen; Atte Pelkonen; Juuso Qvick; Eemil Salminen; Veeti Seppänen; Petteri Timonen; Valtteri Timonen; Kasperi Vehkaoja; Iivari Vihanto; Lauri Vornanen; Aatu Vuorinen. Petri Lindsberg (pj); Teemu Körkkö (pj)

Poikien Superpesiksen B-sarjan hopeaa 2020: Oulun Lippo Juniorit

Samuel Arola; Jesse Haapanen; Aapo Hiltunen; Veeti Holappa; Arttu Juola; Eemeli Karjalainen; Konsta Karjalainen; Juho Kempas; Iiro Kinisjärvi; Niko Kjellman; Otto Koistinen; Veeti Kokko; Lauri Kuusiluoto; Juho Lehmusvuori; Niilas Luukkonen; Justus Mäkelä; Ville Nurkkala; Jooseppi Partanen; Jesse Polvela; Santtu Savusalo; Vilho Seppänen; Aku Tegelberg; Joona Törmänen; Joonas Veijola; Aapo Väisänen. Jere Pelkonen (pj); Ilpo Korhonen (2. pj)

Poikien Superpesiksen B-sarjan pronssia 2020: Hyvinkään Tahko

Teemu Aalto; Okko Elomäki; Markus Hakala; Eetu Heinonen; Jaakko Helminen; Vili Hettula; Jani Hämäläinen; Eeli Jaakkola; Juho Kela; Luka Kokkonen; Lauri Kosonen; Jaakko Kujanpää; Joose Kukkola; Samu Kyhyräinen; Valtteri Kärkkäinen; Eetu Lehto; Roope Puittinen; Eetu Pöllänen; Mikke Tschesmenski; Joonas Tuomi. Mikael Hasu (pj); Tommi Peltonen (2. pj).