Valitse sivu

Ennakkotehtävä, käytännön demoja, kattava tietopaketti harrastepesäpallosta ja sen terveysvaikutuksista sekä vinkkejä toiminnan käynnistämiseksi ja toteuttamiseksi. Kaikkea tätä ja paljon muuta on Aikuisten Harrastepesiksen Ohjaajakoulutus Turussa, Kupittaan Pesäpallokentällä (Lemminkäisenkatu 11) keskiviikkona 2.5. kello 16.30-20.30.

Tiivis iltakoulutus antaa eväitä niin aloittelevalle ohjaajalle kuin toimintaa laajentamaan pyrkivälle aktiiville.

– Ilmoittautumisia on jo tullut, joten koulutus järjestetään. Pidensimme ilmoittautumisaikaa tiistaihin (24.4.) saakka eli kaikilla halukkailla on vielä mahdollisuus tulla mukaan. Osallistujille on tarjolla erinomainen tietopaketti ja käytännön vinkkejä yhden illan tiiviiksi paketiksi kiedottuna, Satu Mikola Pesäpalloliitosta kertoo.

Koulutuksen hinta on 40 € sisältäen aikuisten harrastepesiksen ohjaajamateriaalia, teoriaopetusta, käytännön demoja, ennakkotehtävät ja tarjoilun.

Kouluttajina toimivat Satu Mikola ja Timo Lamminen Pesäpalloliitosta.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen Aikuisten Harrastepesiksen Ohjaajakoulutukseen

Satu Mikola
040 082 6354
satu.mikola(ät)pesis.fi