Valitse sivu

Kouvolan Pallonlyöjien Juha Korhonen pelaa 500. ottelunsa miesten Superpesiksen runkosarjassa tänään tiistaina, kun Hyvinkään Tahko vierailee Kouvolassa. Tahkon kasvatti Korhonen pelasi seuran väreissä 18 kautta pääsarjatasolla ennen siirtymistään Kouvolaan.

Vuoden pesäpalloilija 2012 voitti samana vuonna tehotilaston. Kärkilyöntitilaston voittoa Korhonen on juhlinut kolmesti. Palkintokaapissa on Suomen mestaruus kaudelta 2007 sekä yksi hopea ja yksi pronssi. Miesten Itä-Länsi-otteluita Korhonen on pelannut kymmenen, joista kahdesta on muistona kentän parhaan pelaajan pysti.

Korhonen on kautta aikain yhdeksäs pelaaja, joka saavuttaa 500 miesten superpesisottelun rajapyykin. Tällä kaudella vastaavaan ylsi Kiteen Pallo -90:n Sami Partanen.

Kautta aikain tilastoissa Korhonen on kunnaritilaston kärki (76), lyöjätilaston kuudes (76+742=818), tehotilaston viides (818+345=1163) ja kärkilyöntitilaston viides (2761) sekä pesispörssin kahdeksas (2312 pistettä).

Ruutu Urheilun fanikamera seuraa Kouvola-Hyvinkää-ottelua kello 17.45 alkaen.

Aiheesta lisää

Kouvolan Pallonlyöjien kotisivut