Valitse sivu

Joensuun Mailan toimitusjohtaja Tomi Kaksonen kommentoi hymy herkässä uutista Mehtimäen stadioninhankkeen etenemisestä. − Tämä on mahtava asia Joensuun pesäpalloväelle. Stadion on sitä, mitä pesäpalloväki on kaivannut ja nyt se sitten tulee. Kuvien perusteella tästä tulee Suomen hienoin pesäpallopyhättö ja uskon, että stadionia tullaan ihastelemaan kauempaakin, Kaksonen iloitsee seuran kotisivuilla.

Joensuun kaupunginhallitus hyväksyi maanantai-iltana Mehtimäelle suunnitellun pesäpallostadionin hankesuunnitelman ja kustannusarvion. Hyväksynnän myötä hanke etenee kilpailutukseen.

Uuteen katsomoon rakennetaan 2500 katettua istumapaikkaa, liikuntarajoitteisten paikat sekä nykyaikaiset wc-, suihku-, pukukoppi- ja muut tilat. Erilaisilla tilapäisratkaisuilla Mehtimäen pesäpallostadionille saadaan jopa 5000 istumapaikkaa.

Pesäpallokentän hiekkatekonurmi uusitaan samaan aikaan stadionin rakentamisen yhteydessä. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa tulevana syksynä ja uusi stadion pitäisi olla käyttövalmiina kaudelle 2018.

Aiheesta lisää

Joensuun Mailan kotisivut