Valitse sivu

Muistoksi E-ikäisten mitalijoukkueet saivat komean Kunnari-leiri mitalin.

Poikien kilpasarjan mestaruus matkasi Pohjanmaalle, tytöissä Viinijärven nappasi kultaa

Leirillä pelattiin otteluita kuudessa eri sarjassa, E-poikien kilpa- ja pelisarjat, E-tyttöjen pelisarjat, F-tytöt ja pojat sekä pienpesis. F-ikäisten sekä pienpesisarjoissa. Pelejä tuli kaikille joukkueille kolmen päivän aikana 6-7 kpl.

Bulls voitti E-poikien kilpasarjan

Sijoitukset ratkottiin vain E-ikäisten sarjoissa ja poikien kilpasarjan voittajaksi puhtaalla pelillä pelasi Bulls eli Koskenkorvan ja Eurajoen yhteisjoukkue. Toiseksi sijoittui Alajärven Ankkurit ja pronssia otti Jyväskylän Kiri Jaatinen.

 

ViU nappasi E-tyttöjen mestaruuden

Tyttöjen mestaruus matkasi Viinijärven Urheilijoiden mukana Pohjois-Karjalaan. Imatran Pallo-Veikot otti hopeaa ja naapuriseura Pesä Ysit nappasi pronssimitalit.

Poikien pelisarjassa ykkönen oli Pesä Ysit, Siilinjärven Pesis kakkonen ja Alajärven Ankkurit kolmas.

Voittoja tärkeämpää oli varmasti se, että joukkueet pääsivät paljon pelaamaan. Ja siitä kaikki pitivät, että pääsivät pelaamaan myös uusia joukkueita vastaan. Leirillä nähtiin paljon upeita suorituksia. Ja oli kiva katsella myös kannustavien pelinjohtajien työskentelyä lasten kanssa. Leirikokemus hitsaa joukkuetta yhteen ja luo ikuisia muistoja pesisuran alkutaipaleelta. Sen taas lapset näyttivät, että leirit ovat kesän paras juttu!

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit järjesti onnistuneet leirin

Kunnari-leirin järjestelyistä vastasi Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit ja leirijärjestelyt onnistuivat mainiosti. Tästä on seuran hyvä jatkaa kohti Nuorisoleiriä, joka järjestetään Jyväskylässä v. 2025.

Ensi vuonna kunnareita isketään taas Kunnari-leirillä Liperissä.