Valitse sivu

Antti Korhonen on ollut pudotuspeleissä paras numerolla lyövä kotiuttaja. Erinomaisesti niin lyöntipaikalla kuin ulkona etukenttäpelaajana loistanut Korhonen on vaikuttanut panoksellaan vahvasti KeKin historialliseen välieräpaikkaan ja ensimmäiseen välierien otteluvoittoon. Elokuun 12 ottelussa kuukauden pelaaja takoi tehot 1+24 lyötyä, 5 tuotua ja 45 kärkilyöntiä sekä pokkasi kolmesti joukkueensa parhaan pelaajan palkinnon.

Aino-Kaisa Mantere oli yksi tärkeimmistä yksittäisistä tekijöistä varmistamaan Seinäjoen Maila-Jusseille historiallisen välieräpaikan. Pudotuspelien lyöjä- ja tehotilastojen ylivoimainen ykkösnimi iski tukun tärkeitä juoksuja ja toi joukkueensa useasti peliin mukaan, kun sille oli tarvetta. Kuudesti ykkös- ja kahdesti kakkospalkinnolla ansioitunut Mantere moukaroi tilastoihin elokuun 11 ottelussa 2+44 lyötyä ja 73 kärkilyöntiä sekä toi päälle viisi juoksua. Kuuden vuoden tauon jälkeen Itä-Länsi-otteluun palannut Mantere teki senkin tyylillä ja vei kolmannessa Itä-Lännessään kentän parhaan pelaajan pystin ensimmäistä kertaa urallaan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Superpesis (@superpesis)

Juha Leskinen ja Sanni Kyläpekka Ykköspesiksen parhaat

Pitkällä pelaajaurallaan ansioitunut Juha Leskinen oli liekeissä nostamassa kasvattajaseuraansa Haminan Palloilijoita takaisin Superpesikseen. Ratkaisun tuoneen Ykköspesiksen kolmannen loppuottelun avainpelaaja ja ykköspalkittu takoi elokuun yhdeksään otteluun 19 lyötyä juoksua sekä 29 kärkilyöntiä.

Sanni Kyläpekka ansioitui erinomaisena kärkipelaajana numerolla 1, kun Pöytyän Urheilijoiden vuoden takainen pettymys vaihtui suureksi iloksi ja paluuksi Superpesikseen. Kyläpekka voitti naisten Ykköspesiksen pudotuspelien etenijätilaston 18 tuodulla juoksulla. Kuukauden pelaajan saldoksi elokuun kahdeksassa ottelussa muodostui 2+1 lyötyä, 21 tuotua ja 45 kärkilyöntiä. Kyläpekka ylsi palkinnoille kauden kolmessa viimeisessä ottelussa.

Kuukauden pelaajat kautta aikain

Kuukauden pelaajat vuodesta 2008