Valitse sivu

Emmi Viljasen työnkuvaan kuuluvat muun muassa kilpailu- ja huippupesäpalloyksikön toimintojen tukeminen, pelaajasiirrot, lisenssit, valtakunnallisen kilpailutoiminnan sekä lisenssiasioiden asiakaspalvelu, neuvonta ja valvonta. Lisäksi hän on apuna myös koulutustoiminnan tukemisessa.

Viljanen päätti hakea tehtävään sen monipuolisuuden vuoksi. Viljanen on työskennellyt aiemmin hoitoalalla, mutta häneltä löytyy myös runsaasti pesäpallotaustaa.

‒ Olen aikoinaan pelannut pesäpalloa B-tyttöjen Superpesikseen saakka niin Laitilassa kuin Loimaalla. Lisäksi olen tuomaroinut ja valmentanut. Laji on tullut taas uudestaan ajankohtaiseksi, sillä kaksi lapsistani harrastaa pesäpalloa, Viljanen kertoo.

Viljanen oli jo hetken aikaa pohtinut alanvaihtoa, ja mielenkiintoinen tehtävä osui kohdalle juuri sopivaan aikaan.

‒ Olen innoissani uudesta työstä. Kokonaisuus on laaja, ja varmasti tulevan kauden ja kalenterivuoden aikana oppii paljon uutta.

Viljanen myöntää, että hän astuu isoihin saappaisiin pitkäaikaisen kilpailusihteerin Helena Koukkarin jäätyä eläkkeelle. Osittain työnkuva on kuitenkin erilainen, esimerkiksi lisenssiasiat kuuluvat tästä lähtien assistentille.

‒  Terveiseni seuratoimijoille on, että he voivat ottaa yhteyttä yhtä matalalla kynnyksellä kuin aiemminkin.

Emmi Viljasen tavoitat sähköpostitse, emmi.viljanen(ät)pesis.fi ja puhelimitse 050 536 4685.