Valitse sivu

Suosittu baseball5 on helppo, hauska ja nopea pienpeli, jota varten tarvitaan vain pallo. Kickball puolestaan on jalkapallolla pelattavaa baseballia.

 Oppilaat innostuivat uudesta lajista ja huomasivat, miten hauskaa se olikaan! Koulun kannalta pyrimme mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen ja uudet lajit, kuten kickball, osallistavat kaikki oppilaat liikkumaan. Kokeilut saattavat myös antaa oppilaille kipinän aloittaa uusi harrastus, luokanopettaja Mika Helminen kiittelee.

– Laajennamme baseballin viitepelien opetusta myös muihin luokkiin lukuvuoden aikana. Näin saamme parhaan hyödyn irti saamastamme lajiesittelystä. Oppilaat haluavat vielä lähettää kiitokset Ville Saarmanille innostavasta ja asiantuntevasta opastuksesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Länsimäen koulu (@lansimaenkoulu)

Vinkkejä liikuntatunneille löytyy myös monipuolista liikuntaa, aktiivisuutta ja motorisia perustaitoja painottavasta 105 pesäpallo-onnistumista -materiaalista.

Kattava Baseball5-tutustumispaketti (pdf) on julkaistu englanniksi Kansainvälisen Baseball- ja Softball-liiton nettisivuilla.

Baseball5:een pääsee tutustumaan Liikunnan opettajien koulutuspäivillä

Baseball5 on vahvasti esillä myös Liikunnan opettajien koulutuspäivillä tulevana perjantaina. Koulutuspäivät pidetään Vantaan Tikkurilassa 9.-10.9.2022. Tapahtuman järjestää Helsingin seudun liikunnan ja terveystiedon opettajat, HSLO ry yhteistyössä Liikunnan ja terveystiedon opettajat, LIITO ry:n ja Vantaan kaupungin kanssa.