Valitse sivu

Suurin syy Tigersien tämän kauden menestyksen takana on ollut joukkueen keskittyminen baseballin pelaamiseen. Talven aikana käydyt keskustelut ja liiton kanssa tehdyt suunnitelmat seuratoiminnan kehittämisestä kantoivat nyt hedelmää, ja Tigersien peli oli monin paikoin todella nautittavaa baseballia. Taitoa ja kokemusta Tigerseilla on aina ollut. Tästä on hyvä jatkaa ja Tigers on varmasti vahva suosikki ensi kauden sarjassakin, mutta Expos ja Mets tuskin päästävät heitä kovin helpolla ensi kaudellakaan.

Voiton myötä Tigers ansaitsi myös paikan Eurooppa Cupin Federations Cup qualifier turnaukseen. Tuossa turnauksessa joukkue saa käyttää kolmea ulkomaista pelaajaa. Mikäli joukkue saa riittävästi Suomen kansalaisuuden omaavia pelaajia, on heillä tie auki Eurooppaan. Suomella on 2 paikkaa ko turnaukseen, joten Espoo Expos voi myös osallistua halutessaan.