Valitse sivu

Tilanteen vuoksi viikonlopun ohjelmasta poistuu kaksi miesten superpesisottelua. Tämän päivän superpesisottelu Pattijoen Urheilijat, Raahe – Kouvolan Pallonlyöjät perutaan varotoimenpiteenä. Samoin Imatran Pallo-Veikkojen huominen vierasottelu Hyvinkäällä on peruttu.

Lisäksi IPV:n osalta perutaan kotiottelut Siilinjärven Pesistä (7.7.), Koskenkorvan Urheilijoita (11.7.) ja Kankaanpään Mailaa (13.7.) vastaan sekä vierasottelu Tampereella (9.7.). IPV:n joukkue ei pysty osallistumaan tulevan keskiviikon Lunta tupaan -tapahtumaan, mutta sen osalta selvitetään erityisjärjestelyjä ja tällä tietoa tapahtuma pysyy kalenterissa.

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä kokoontuu käsittelemään tilannetta ja peruttuja otteluita maanantaina, jolloin asiasta tiedotetaan seuraavan kerran.