Valitse sivu

Kirittärissä nähdään organisaation vahvistamisen antavan seuralle hyvät edellytykset kehittää urheilullista toimintaa ja menestystä pitkäjänteisesti. Viljanen tavoittelee kuluvalla kaudella historiallisesti jo 10. Suomen mestaruuttaan pelinjohtajana naisten Superpesiksessä.

– Nalle Viljanen on alallaan Suomen ehdotonta huippua, joten olemme hyvin iloisia, että hänen osaamisensa saadaan nyt entistä vahvemmin käyttöön Kirittärien urheilutoiminnan ja jyväskyläläisen nais- ja tyttöpesäpallon kehittämisessä, Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen toteaa tiedotteessa.

Kirittärien menestyvän superpesisjoukkueen lisäksi seuran toiminnassa on mukana tällä hetkellä ”Talent”-joukkueet Ykköspesiksessä, suomensarjassa ja tyttöjen Superpesiksessä.

– Haluamme jatkossakin menestyä Superpesiksessä. Meille on tärkeää samalla tehdä yhä laadukkaampaa työtä Talent-ryhmän toiminnassa eli kasvattaa sen lahjakkuuksista pelaajia edustusjoukkueeseen. Pelaajapolku junioreista Talentin kautta Superiin on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi. Siinä työssä Nallen rooli urheilutoimenjohtajana on merkittävä, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Viljanen itse iloitsee saadessaan jatkaa työssä, johon intohimoa riittää.

– Minulle on tärkeää jatkaa työtä Kirittärissä ja Jyväskylässä. Seura voi hyvin ja lisäksi kotikaupunkini arvostaa seuramme toimintaa, mistä osoituksena on mm. tuleva uusi pesisstadion Hippoksella. Uusi roolini urheilutoimenjohtajana on mielenkiintoinen. Tehtävääni kuuluu superpesisjoukkueen urheilupuolen johtamisen lisäksi Talent-joukkueiden, jyväskyläläisen tyttöjunioritoiminnan ja pesisakatemian kehittäminen.

– Pelinjohtajana ja valmentajana jatkamiseen intohimoa riittää edelleen. On upeaa päästä jatkossakin tekemään rakastamani työtä urheilun parissa Jyväskylässä, Suomen liikuntapääkaupungissa, Viljanen hehkuttaa.

 

Nalle Viljanen Ruudun haastattelussa 2019 ylitettyään 500 ottelun rajapyykin