Valitse sivu

Vaikka koronatilanne on edennyt hyvään suuntaan, katsomot pysyvät yhä suljettuina yleisöltä. Pesiskaipuuseen auttavat suorat nettilähetykset, joita on tarjolla loppuviikon kaikille kolmelle päivälle. Otteluiden seuraaminen tutussa pienessä porukassa on varmasti koronaturvallinen tapa nauttia vapusta, vaikkapa kattavan brunssin kera.

Keskustelua tulevasta kaudesta ja ennakkoasetelmia tarjoilee Sotkamon Jymyn tuottama Pesis Talk Show. Joensuun Mailan JomaCastissa vierailee Jouni Oja-Lipasti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sotkamon Jymy (@sotkamonjymy) jakama julkaisu

Manse TV:n vappu

Manse TV:n vappu sisältää kolme monikameratuotettua ja selostettua huippuottelua ennakkostudioineen. Kattauksen ensimmäinen herkkupala on naisten välieräuusinta, jossa Manse PP kohtaa tamperelaisille tutun Jarkko Pokelan luotsaaman Pesäkarhut Porista kello 17 (ennakkostudio kello 16.30). Manse PP:n Henna Peltokangas pelannee vuoden ensimmäisen ottelunsa.

Vappupäivänä Tampereella vierailevat Joensuun Mailan naiset ja mm. paluun kentille tehnyt Mirka Rintamäki. JoMan kakkospelinjohtajana toimii Manse PP:stä viime vuosilta tuttu Sampo Nieminen.

Miesten vuoro on sunnuntaina kello 15 (ennakkostudio kello 14.30). Vastustajaksi saapuvan Hyvinkään Tahkon Petteri Alanen on Ruoveden Pirkkojen kasvatti, joka debytoi Superpesiksessä Manse PP:n paidassa viime kaudella ja haastaa nyt Juha Puhtimäen, vuoden lukkarin 2019. Jokeriosaston voimin pallo saa takuulla kyytiä, kun Juhat Niemi ja Korhonen ottavat mittaa toisistaan.

Katseluoikeudet kaikkiin Tampereella pelattaviin otteluihin lunastetaan osoitteesta kauppa.mansepp.fi.

Kymenlaakson paikallinen Ruudussa

Sarjanousija Haminan Palloilijat haastaa paikallisvastustajansa Kouvolan Pallonlyöjät vappupäivänä lauantaina kello 15. Ottelu on katsottavissa Ruudussa.

Haminalaislähtöinen Sasu Toikka edusti KPL:ää 10 kautta ja debytoi alkavalla kaudella kasvattajaseuransa superpesisjoukkueessa.

– Haluamme tarjota mahdollisuuden faneillemme katsoa ottelu Ruutu+:n kautta. Toivottavasti moni kannattajamme löytää Ruudun ääreen katsomaan, miltä pelimme näyttää ja sitä kautta pääsee mukaan pelin tunnelmaan. Totta kai toivomme, että saamme pian täyttää myös Vallikentän katsomot yleisöllä, Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi odottaa.

KPL ja JoMa testaavat uuden nurmen

Uusi tekonurmikenttä vihitään käyttöön Kouvolassa, kun KPL:n vieraaksi matkustaa syksyn välieräuusintaan Joensuun Maila sunnuntaina. Kello 15 alkava ottelu nähdään suorana nettilähetyksenä, jonka katseluoikeus hankitaan osoitteesta www.netticket.fi/kpl.

Kirittärien tuplaottelut lähetetään Facebookissa

Kolmen edellisen kauden Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä kohtaa Hippoksella raumalaisen Feran vappupäivänä kello 15 ja Seinäjoen Maila-Jussit sunnuntaina kello 14. Otteluita pääsee seuraamaan Kirittärien Facebook-sivulla, ottelukuuluttajan selostuksella.

Jymyn Pesis Talk Show arvioi alkavan kauden voimasuhteita

Sotkamon Jymyn tuottama Pesis Talk Show käy läpi tulevan kauden voimasuhteita, joista on arvionsa esittänyt 11 hengen asiantuntijaraati. Lähetysten vakiokasvoja ovat pesisfilosofiksi tituleerattu Mikko Kuosmanen, pesisanalyytikko Olli Koski sekä studioisäntä Olli Korhonen.

Jouni Oja-Lipasti JomaCastin vieraana

Joensuun Mailan JomaCast on kuunneltavissa Suplassa. Uusimman jakson vieraaksi saapui seuran naisten superpesisjoukkueen pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti, joka kertoo matkastaan pelinjohtajaksi ja joukkueen näkymistä alkavaan kauteen.