Valitse sivu

Puurtilan Kisa-Pojat on varkautelainen pesäpallon erikoisseura. Seura perustettiin 21.4.1948 Puurtilassa Warkauden Urheilijoiden alaosastoksi. Vuonna 1961 miesten edustusjoukkueen noustessa silloiseen SM-sarjaan seura itsenäistyi omaksi yhdistykseksi. Seuran nimi periytyy Puurtilan kylältä, joka tätä nykyä on yksi Varkauden kehittyvä kaupunginosa. Puurtilan alueella sijaitsee mm. vuoden 1991 Asuntomessualue.

Junioripäällikkö koordinoimaan junnutoiminnan kehittämistä
Junioripäällikön tehtävänä on koordinoida, rekrytoida sekä kouluttaa ja kannustaa seuratoimijoita yhdessä seuran nimettyjen vastuuhenkilöiden kanssa, pesäpalloliiton koulutuksia hyödyntämällä. Junioripäällikkö huolehtii tiedonkulusta johtokunnan ja muiden seuratoimijoiden välillä. Tiedonkulussa hyödynnetään erilaisia väyliä, kuten WhatsApp-ryhmiä ja Teams-palavereita. Lisäksi tehtävänä on markkinoida Puurtilan Kisa-Poikien toimintaa eri foorumeissa (esim. Facebook, Instagram) sekä verkostoitua varkautelaisten ja lähikuntien urheiluseurojen kanssa. Junioripäällikkö toimii hyvässä yhteistyössä Varkauden kaupungin liikuntatoimen eri toimijoiden kanssa sekä lähikuntien liikuntatoimesta vastaavien kanssa.

Korona vuosi oli kaikille hyvin haasteellinen ja vaikutti suuresti seuramme toimintaan ja siten myös harrastajamääriin. Seurassamme jatketaan edelleen harrastajamäärien lisäämiseksi liikkari- ja pesiskoulu toimintaa, jonka toiminnan koordinoinnista ja suunnittelusta vastaa junioripäällikkö, toimien ohjaajien ja pesiskoulurehtorin esimiehenä sekä osallistumalla aktiivisesti myös toiminnan kehittämiseen. Kehittämistyöllä pyritään saamaan ensin lisää harrastajia kerhotoimintaan ja sitä kautta harrastajia myös joukkuetoimintaan mukaan. Junioripäällikön työpanos katsotaan tärkeäksi myös tässä nivelvaiheessa, siirryttäessä kerhotoiminnasta joukkuetoimintaan.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Hakijalta odotamme:
Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Reipasta, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta sekä positiivista ja joustavaa asennetta.

Hakemus palkkatoiveineen tulee lähettää 12.2.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: kisapojat@gmail.com 


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kari Rissanen puh. 0403594083
Sähköpostiosoite: kisapojat@gmail.com

WWW-osoite: http://pkp.varkaus.fi
Työpaikan osoite: 78300 VARKAUS
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, kesällä kokoaikatyö, muutoin 20h/vkossa (sis. ilta- ja viikonlopputyötä)
Työn kesto: 6 – 12 kk, 31.12.2021
Haku päättyy: 12.02.2021 klo 23:59