Valitse sivu

Jyväskylän kaupungin liikuntalautakunnassa 1995 poliittisen uransa aloittanut Virkkunen on toiminut kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, Kansallinen Kokoomuksen varapuheenjohtajana, kansanedustajana sekä kolmessa hallituksessa ministerinä. Europarlamenttiin Virkkunen valittiin ensi kertaa 2014 ja uudelleen 2019.

Pesäpallo on tullut tutuksi niin kaupunginvaltuuston puheenjohtajan roolissa kuin innokkaana katsojana.

– Ilo lähteä johtamaan tätä huippuporukkaa, joka on tuonut niin paljon elämyksiä jyväskyläläisille ja kaikille pesäpallon ystäville ympäri Suomen. Seurassa on tehty huikea työ viime vuosina talouden tasapainottamisessa – talouden pohjan tulee olla jatkossakin kunnossa, Virkkunen painottaa Kirittärien tiedotteessa.

– On tärkeää, että jyväskyläläisellä pesäpallolla on menestymisen edellytykset myös tulevaisuudessa. Se edellyttää merkittävästi parempia olosuhteita. Uuden stadionin täytyy palvella pesäpalloa, mutta myös muita lajeja ympäri vuoden, Virkkunen jatkaa.

Toisena uutena kasvona Kirittärien johtokunnassa aloittaa Silja Rehunen, joka muistetaan viiden Suomen mestaruuden ja neljän Itä-Lännen huippupesäpalloilijana. Aiemmin Vapon ja Metson palveluksessa työskennellyt Rehunen toimii nykyisin Jyväskylän Crazy Town Oy:n yhteisömanagerina.

– Tosi hienoa päästä mukaan Kirittärien osaavaan ja monipuoliseen johtokuntaan, joka on tehnyt upeaa työtä viime vuodet. Tehtävään kysyttäessä itsessä nousi aito innostus olla mukana kehittämässä Kirittärien jo entuudestaan hyvää brändiä, markkinointia ja viestintää. Samalla varmasti opin paljon itsekin ja toivottavasti voin osaltani olla tuomassa jotain uuttakin Kirittärien viestintään niin faneille, katsojille, pelaajille kuin yhteistyökumppaneillekin, Rehunen toteaa.

Jyväskylän Pesis ry:n puheenjohtajana edellisen kaksivuotisen toimikauden toiminut Sami Kantanen siirtyy työkiireidensä vuoksi johtokunnan asiantuntijajäseneksi.

Kirittärien johtokunta

Puheenjohtaja: Henna Virkkunen

Jäsenet: Armi Ahola, Kirsi Hänninen, Mari Kankaanperä, Aki Korpinen, Toni Niininen, Risto Pitkänen, Silja Rehunen, Jaakko Rusanen (varapuheenjohtajan johtokunta valitsee keskuudestaan järjestäytymiskokouksessa). Varajäsen: Sini Siekkinen