Valitse sivu

Turnauksen osallistumismaksu on joukkueelta 290 €. Lisäksi kaikkien pelaajien, joilla ei ole muuta pesäpallon pelaajalisenssiä, tulee hankkia harrastepassi (hinta vakuutuksella 39,50 € / ilman vakuutusta 10,50 €) Pesäpalloliiton lisenssikaupasta.

Turnauksen ottelut pelataan Kaupin uudella pesäpallostadionilla ja sen naapurikentillä. Otteluaika on 40 minuuttia. Otteluissa noudatetaan Pesäpalloliiton kovis-harrastepesissääntöjä.

Joukkueessa saa olla mukana korkeintaan kaksi kilpapelaajaa. Sellaisiksi lasketaan nuorten sarjojen ja maakuntasarjan tai siitä ylempien sarjatasojen lisenssipelaajat sekä suomensarjan, Ykköspesiksen ja Superpesiksen pelaajat myös viime kaudelta. Kilpapelaaja ei saa toimia joukkueen lukkarina.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja turnauksesta on koottu Manse PP:n nettisivuille. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella 5.7. mennessä, elleivät paikat täyty ennen sitä. Joukkueen lopullista kokoonpanoa ja tarkempia tietoja pystyy muuttamaan ilmoittautumisen jälkeen turnausta edeltävään päivään asti.

Manse Golf ja Superpesistä

Harrastepesisviikonlopun alla pelataan perinteinen Manse Golf -turnaus Nokia River Golfin Rock-kentällä perjantaina 24.7. Osallistumismaksu on 80 €/henkilö tai yrityksille 120 € sisältäen ruokailun golfkentällä, ottelulipun saman illan superpesisotteluun 24.7. sekä yhden juoman. Kiinnostuksestaan voi ilmoittaa Harrastepesiksen SM-turnausilmoittautumisen yhteydessä.

Samana viikonloppuna Kaupissa pelataan Superpesistä. Manse PP saa eteläkarjalaisia vieraita, kun vastassa on Imatran Pallo-Veikot miesten ottelussa perjantaina 24.7. kello 18 ja Pesä Ysit Lappeenrannasta lauantaina 25.7. kello 15. Lisätietoa otteluista saa osoitteesta www.mansepp.fi.