Valitse sivu

SiiPe Charity -otteluun on maksuton pääsy yleisölle. Vapaan pääsyn mahdollistavat otteluisäntä Yara Suomi, ottelun pääyhteistyökumppani Siilinjärven kunta sekä muut ottelun yhteistyökumppanit. Hyväntekeväisyyspotti koostuu SiiPen yhteistyökumppaneiden ja SiiPen lahjoituksesta.

– SiiPen arvoihin kuuluu muun muassa välittäminen ja hyväntekeväisyysottelu on uudenlainen keino osoittaa tuota välittämistä. Haluamme rakentaa ottelusta myös hienon elämyksen savolaiselle pesisyleisölle, SiiPen toiminnanjohtaja Marko Heikkinen kertoo.

SiiPe Charity -ottelussa SiiPe luovuttaa hyväntekeväisyysshekin Kime4Kids ry:n perustajalle, entiselle huippujääkiekkoilijalle Kimmo Timoselle, joka saapuu katsomaan ottelua. Kime4Kidsin perinteinen Charity Golf -tapahtuma järjestetään Siilinjärven Tarina Golfissa saman viikon lauantaina 13.7.2019 jo 10. kerran.

SiiPe Charity -tapahtumaa kunnioittaa läsnäolollaan myös tuore jääkiekon maailmanmestari Eetu Luostarinen. Hiljattain kolmen vuoden NHL-sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa solminut Luostarinen pelasi SiiPen paidassa pesäpalloa D-ikäiseksi asti. Luostarinen on luvannut tuoda paikalle MM-kultamitalinsa, jota yleisö pääsee ihastelemaan.

– Olemme järjestäneet Yaran kanssa viime vuosina aina kauden avausottelun ilmaisotteluna ja nyt halusimme lähteä kehittelemään ilmaisottelun ympärille jotain uutta. Talvella selvitimme yhteistyön mahdollisuutta Kimmo Timosen Kime4Kidsin organisaation kanssa ja he halusivat lähteä mukaan tapahtumaan. Ajankohdaksi valikoitui luonnollisesti sama viikko Charity Golfin kanssa, Heikkinen valottaa SiiPe Charity -ottelun taustoja.

Kime 4 Kids -hyväntekeväisyystapahtumilla tuetaan lasten ja nuorten asiaa. Klikkaa lisätietoja osoitteesta www.kime4kids.com.

SiiPe Charity -hyväntekeväisyysottelu SiiPe – Kouvolan Pallonlyöjät pelataan Mantun pesäpallostadionilla tiistaina 9.7. klo 18. Otteluun on vapaa pääsy. Lisätietoa: www.siipe.fi.