Valitse sivu
Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet vuosittain syyskokouksen määrittelemän liiton jäsenmaksun (100 € vuonna 2019).

Voidakseen käyttää kokouksessa äänioikeuttaan jäsenen on ilmoitettava osallistumisestaan kokoukseen etukäteen ja toimitettava jäsenseuran antama valtakirja Pesäpalloliittoon viimeistään 16.4.2019 joko sähköpostitse merja.ahokas(ät)pesis.fi tai postitse osoitteella Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.

Muut kuin sääntömääräiset asiat

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräisten (12 §) asioiden lisäksi muut mahdolliset liittojohtokunnan esittämät asiat. Jäsenillä on mahdollisuus esittää kevätkokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta. (13 §).

Pesäpallon tulevaisuudenkuva

Liittokokouksissa seurataan pesäpalloliikkeen etenemistä kohti tulevaisuudenkuvan 2022 tavoitteita. Keskiössä ovat ottelutapahtumat, harrastajamäärien kasvattaminen, johtamisen muutos, organisoituminen yhdeksi liikkeeksi ja viestinnän linjan kirkastaminen. Kansallispelimme pesäpallo täyttää 100 vuotta 2022.

Liitteet

Kokouskutsu (pdf)

Esityslista (pdf)

Valtakirja (docx)

Lisätietoa kevätkokoukseen liittyen: Merja Ahokas, merja.ahokas(ät)pesis.fi, 046 878 2259