Valitse sivu

Ensimmäinen Erkon säätiön rahoituksella käynnistyvä Johtaa kuin nainen -koulutusohjelma alkaa kesäkuussa 2019. Koulutus on suunnattu valtakunnallisten liikuntajärjestöjen operatiiviseen johtamiseen suuntautuville tai näissä tehtävissä nyt toimiville naisille.

– Johtaa kuin nainen -ohjelma täydentää hienolla tavalla Olympiakomitean johtamisen osaamisohjelmaa, johon kuuluvat muun muassa eurooppalainen vastuullisen urheilujohtamisen New Leaders -koulutusohjelma ja pohjoismainen kansainvälisille vaikuttajille suunnattu Nordic International Leadership Education, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen kertoo.

Lokakuussa 2018 päättyneeseen Johtaa kuin nainen -pilottiohjelmaan osallistui 20 liikunnan ja urheilun luottamusjohtajaa eri puolilta Suomea paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista järjestöistä.

– Koulutettavista useat tavoittelivat ja saavuttivatkin uusia tehtäviä jo koulutuksen aikana. Palautteen mukaan ohjelma auttoi osallistujia omien tavoitteidensa selkeyttämisessä, antoi uusia eväitä johtamiseen sekä lisäsi itsetuntemusta ja varmuutta toimia johtajana. Vertaistuki ja mentoreiden tuki koettiin erityisen arvokkaiksi anneiksi vuoden prosessin aikana, ohjelman projektipäällikkö Sari Kuosmanen toteaa.

Haku ja lisätiedot

Johtaa kuin nainen -koulutusta rahoittaa Jane ja Aatos Erkon säätiö. Koulutuksen hinta on osallistujalle 1200 €. Osallistumismaksu sisältää viisi lähijaksoa, opetuksen, materiaalit ja ruokailut jaksojen aikana. Osallistujat saavat todistuksen kokonaan suoritetusta koulutuksesta.

Haku Johtaa kuin nainen -koulutukseen jatkuu 9.4.2019 saakka. Katso lisätiedot koulutuksen esitteestä (pdf) ja hae rohkeasti mukaan täyttämällä hakulomake!

Sari Kuosmanen, Olympiakomitea, projektipäällikkö | 040 158 1324 | sari.kuosmanen(ät)olympiakomitea.fi