Valitse sivu

Entiset ja nykyiset mestarilukkarit kouluttavat, kun 10. Lukkari Camp kokoaa innokkaat junioripesäpalloilijat valmentajineen Tanhuvaaran urheiluopistolle Savonlinnaan 28.-30.12.

Leiritys on ajateltu D- ja E-ikäisille junioreille, mutta myös C- ja F-ikäiset otetaan mielellään mukaan. Erityinen oppimisen paikka on tarjolla valmentajille. Siirry heti ilmoittautumiseen!

Campin koko paketin hinta on perjantaista sunnuntaihin 28.-30.12. vain 165 euroa osallistujalta sisältäen valmennuksen, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Leiri alkaa perjantaina kello 14 ja päättyy sunnuntaina kello 16.

Kouluttajat tulevat suoraan lajin huipulta. Juha Puhtimäki on syksyn Suomen mestari Joensuun Mailasta ja pudotuspelien arvokkain pelaaja. Senni Sallinen, vuoden lukkari 2017, juhli mestaruutta vuosi sitten tamperalaisen Manse PP:n mukana. Imatran Pallo-Veikkojen Joona Sikiö on Idän ykköspalkittu A-poikien arvo-ottelusta ja Suomen mestari Kiteen Pallo -90:n A-poikajoukkueesta 2017.

Jukka Holttinen on tuttu nimi kaikille 80-90-luvuilla Superpesistä seuranneille. 13 Itä-Lännen Holttinen on vuoden pesäpalloilija 1998, kolminkertainen Suomen mestari ja nelinkertainen vuoden lukkari.

Aiheesta lisää

10. Tanhuvaaran Lukkari Campin ilmoittautuminen

Tanhuvaaran Lukkari Campin esite (pdf)

Tanhuvaaran Urheiluopiston nettisivut

Matti Mansikka
040 075 6053
matti.mansikka(ät)mm-coach.fi