Valitse sivu

Pesäpalloliiton syyskokous kokoontuu Jyväskylässä lauantaina 24. marraskuuta. Esityslistalla on puheenjohtajan sekä yhdeksän liittojohtokunnan jäsenen valinta seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Alueet ovat kokouksissaan saaneet esittää ehdokkaansa liiton puheenjohtajaksi sekä varsinaisen ehdokkaansa liittojohtokunnan jäseneksi ja asiantuntijaehdokkaan liittojohtokuntaan.

Esitys puheenjohtajaksi on yksimielinen eli kaikilla alueilla esitetään Ossi Savolaiselle Hyvinkäältä jatkokautta.

Alueiden ehdokkaat liittojohtokunnan jäseniksi ovat Rauno Airas Kuopiosta (Savo-Karjalan alue), Timo Mäkelä Hämeenkyröstä (Keskimaan alue), Juha-Matti Ranta Kempeleestä (Pohjoinen alue), Sami Ritola Kangasalta (Eteläinen alue) ja Hannu Toivonen Raumalta (Läntinen alue).

Lisäksi aluekokousten nimeämiä ehdokkaita liittojohtokuntaan ovat Antti Aine Turusta, Jyrki Hyttinen Kouvolasta, Jari Karjanlahti Siilinjärveltä, Johanna Seppälä Ylivieskasta, Tanja Vehniäinen Oulusta ja Ossi Viljanen Seinäjoelta.

Vaalitoimikunta ottaa vastaan jäsenseurojen esityksiä

Syyskokouksen valintoja valmistelee vaalitoimikunta, jonka jäseniä ovat Antti Aine, Rauno Airas, Kirsi Forsell, Jaakko Kiiskilä, Jukka Kivelä, Kari Luoma, Jussi Meriläinen, Timo Mäkelä, Vesa Puutonen, Sami Ritola ja Jorma Säkkinen. Vaalitoimikunnan esitys johtokunnan kokoonpanoksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle julkaistaan perjantaihin 23.11. kello 12 mennessä.

Syyskokouksessa äänioikeutettuja ovat jäsenyhdistykset, jotka ovat maksaneet liiton jäsenmaksun. Näiltä jäsenyhdistyksiltä vaalitoimikunta ottaa vastaan esityksiä ehdokkaiksi liittojohtokuntaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Esitykset on toimitettava sähköpostitse 16.11.2018 mennessä osoitteisiin vesa.puutonen(ät)netikka.fi ja arto.ojaniemi(ät)pesis.fi. Esityksiä julkaistaan pesis.fi-sivuilla 9.11. ja 16.11.

Aiheesta lisää

Kutsu Pesäpalloliiton syyskokoukseen Jyväskylässä 24. marraskuuta