Valitse sivu

Porilaisen Pesäkarhujen Susanna Puisto noussee ensi kaudella kaikkien aikojen lyöjätilaston kärkikymmenikköön. Tätä nykyä uran 250 superpesisottelun saldo on 21+440 lyötyä juoksua ja sijoitus tilastossa 14:s. Ennen kaikkea seuran oma kasvatti on tärkeä palanen joukkueelleen – ja toisin päin. Tutut joukkuekaverit helpottivat päätöstä jatkosopimuksesta.

Joukkueensa kapteenina toiminut Puisto kärsi päättyneelläkin kaudella loukkaantumisesta, joten syksy ja alkutalvi menevät jalkaa kuntouttaen.

– Tuntuu että olen lajille ja joukkueelle antanut jo lähes kaiken. Tulevalla kaudella onkin tarkoitus pitää hauskaa ja ottaa kaikki irti hienosta seurasta ja ympärillä olevista ihmisistä. Toki olisi mukava pelata parin vuoden jälkeen myös ehjä kausi, niin näkisi mihin ne rahkeet tosissaan riittää.

Pelinjohtaja Sami Österlund on mielissään Puiston päätöksestä jatkaa uraansa. Vihjailun perusteella takataskussa on yllätyskortteja, joihin vastustajat saavat varautua ensi kaudella.

– Viime talvena Puisto opetteli uutta tekniikkaa ja lyöntejä, jotka loukkaantumisten ja muiden asioiden takia jäivät vielä viime kaudella käyttämättä. Uskon että tulevana kautena niitä tullaan näkemään, Österlund lupailee arvotuksellisesti.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen tiedote Susanna Puiston jatkosopimuksesta ja sopimustilanne