Valitse sivu

Suomen mestaruuden Kirittärien paidassa voittanut ja neljännen etenijäkuningattaren tittelinsä pinkonut Virpi Hukka jatkaa kuudennelle kaudelleen seuran väreissä 2019.

Viisinkertainen Itä-Länsi-pelaaja kuuluu sarjan ehdottomaan eliittiin niin sisä- kuin ulkopelissä eri rooleissa. Päättyneellä kaudella Hukka voitti etenijätilaston sekä sijoittui toiseksi kärkilyöntitilastossa ja kolmanneksi tehotilastossa.

Jyväskylä sopii huippupesäpalloilijan kotipesäksi siviilielämänkin puolella, sillä Hukka valmistuu lähiaikoina tradenomiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta.

– Neuvottelimme tovin pelinjohtaja (Jussi) Nalle Viljasen kanssa harjoittelustani, sillä minulla on kova halu kehittyä vielä paremmaksi. Kirittäret on tarjonnut ja tarjoaa loistavan alustan pelata menestyvää pesäpalloa, joka on minulle kaikkein tärkeintä, Hukka tiivistää.

Kirittäret puolustaa Suomen mestaruuttaan nimekkäällä joukkueella ensi kaudella.

– Kirittärien joukkue kaudelle 2019 on enää muutamaa pelaajasopimusta vaille valmis ja joukkue tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen, seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Aiheesta lisää

Kirittärien kotisivut