Valitse sivu

Hämeenlinnan Paukun joukkueet ovat saaneet uuden hiekkatekonurmikentän käyttöönsä. Hämeensaaren sininen laguuni jää historiaan, kun ottelut pelataan jatkossa Pullerin urheilupuistossa. Uuden kentän avajaisiin lauantaina on vapaa pääsy.

Avajaispäivän ensimmäinen ottelu nähdään jo kello 10, kun Paukun E-pojat kohtaavat Jokioisten Koetuksen. Seuran nimekäs naisten suomensarjajoukkue Siniset Engelit ottaa puolestaan mittaan Hämeenlinnan Pallokerhon jääkiekon liigajoukkueesta kello 12.

Päivän huipennuksena nähdään tositoimissa Paukun edustusjoukkue, joka edelliskierroksella pääsi voiton makuun kukistamalla Turengin Kansanpuiston kentällä Mynämäen Vesan 1-0 (1-1, 7-2). Naisten ykköspesisottelussa asettuu vastaan Nurmon Jymy Seinäjoelta kello 17.

Otteluiden lomassa yleisö pääsee itsekin kokeilemaan pesäpalloa ja maahockeytä lajipisteillä. Parhaat tulokset pesäpallopisteillä palkitaan. Kioski palvelee kentän laidalla koko päivän ajan.

Hämeenlinnan Urheilupuiston Pesäpallostadion sijaitsee osoitteessa Meijerikatu, 13130 Hämeenlinna (kartta).

Aiheesta lisää

Lisätietoa avajaispäivästä

Toni Ojalan ajatuksia Kaupunkiuutisten uutisessa

Pesäpallon hiekkatekonurmikentät