Valitse sivu

– On ollut kunnia asia saada juhlavuoden Naperoleiri Siilinjärvelle, mikä kertoo siitä, että Siilinjärvellä järjestettyjen aiempien leirien järjestelyt ovat olleet laadukkaita ja leireille on aina ollut kunnan merkittävä tuki takana, kertoo leirinjohtajana toimiva Marko Heikkinen.

Leirin järjestelyt vaativat noin 300 henkilön talkoopanoksen ja Naperoleiri etsiikin parhaillaan talkoolaisia eri tehtäviin.

– Laadukkaan leirin järjestäminen ei onnistuisi ilman mittaamattoman arvokasta talkooväkeä. Talkoolaisia tulee niin seuran sisältä kuin myös ihan ulkopuolisistakin. Tarvitsemme tekijöitä muun muassa ympärivuorokautiseen majoitusvalvontaan, kioskeihin, kentän hoitoon ja ruokailun järjestämiseen. Näihin tehtäviin ei tarvitse aiempaa kokemusta ja opastamme kaikki talkoolaiset tehtäviin 20.6. järjestettävässä talkoolaisten infotilaisuudessa, Heikkinen jatkaa.

Naperoleirin talkoisiin voi ilmoittautua netissä osoitteessa talkoorekisteri.fi tai ottamalla yhteyttä leirin talkoovastaava Sari Puustiseen puhelimitse tai sähköpostitse. Talkoorekisterin liittymisohje on tämän jutun liitteenä.

Leiripelien käytössä on noin 15 kenttää ja joukkueiden majoitus tapahtuu kuudella eri koululla.

– Kaikki apu on meille tarpeen, eli vaikka pääsisit talkoisiin vain yhtenä päivänä, niin ilmoittaudu mukaan. Talkoolaisille tarjoamme lämpimän ruoan vuoron aikana, talkoopaidan sekä talkoolaisten kiitosjuhlan myöhemmin kesällä. Lisäksi leireillä on ollut hyvä tunnelma ja nämä ovat mahtavia paikkoja tutustua uusiin saman mielisiin ihmisiin, Heikkinen muistuttaa.

Tervetuloa mahdollistamaan juhlavuoden Naperoleiriä!

Lisätietoja www.naperoleiri.fi

Sari Puustinen
talkoovastaava
040 763 1846
sarihannele(at)outlook.com

Marko Heikkinen
leirinjohtaja
040 774 1586
marko.heikkinen(at)siipe.fi

Ilmoittaudu talkoisiin tästä: www.talkoorekisteri.fi

Talkoorekisteri-ohje