Valitse sivu

Avausottelun haaste on liki pahin mahdollinen, sillä Kirittäret Jyväskylästä on hallitseva Suomen mestari ja yksi tämänkin kauden ennakkosuosikeista. Otteluun on maksuton sisäänpääsy Kirittärien yhteistyökumppanien mahdollistamana.

Lue lisää Superpesiksen sivuilta, mitä joukkueen pelaajat Maria Kitola ja Riina Korkiamäki miettivät alkavasta kaudesta.

Mynämäki ja Janakkala yhteistyössä

Mynämäen Vesattarien ja Ykköspesiksen Janakkalan Janan edustajat allekirjoittivat farmiyhteistyösopimuksen maaliskuun lopulla.

– Farmilla on molemmin puolinen hyöty. Ne, jotka eivät pääse Mynämäellä avaukseen, saavat Janakkalassa lisää peliaikaa. Me puolestaan saamme heistä apuja tärkeisiin rooleihin niin sisä- kuin ulkopeliin, kertoo Janakkalan Janan ykköspesisjoukkueen manageri Joni Lintula.

– Vesattarille on todella tärkeää, että meillä on mahdollisuus saada nuoria pelaajiamme laadukkaaseen valmennukseen ja hyvin hoidettuun seuraan. Tätä kautta he ovat jatkossa valmiimpia meidän Superin joukkueen käyttöön, Mynämäen Vesattarien pelinjohtaja Mikko Järvenpää toteaa.

Tiedote aiheesta Janakkalan Janan nettisivuilla

Tutustu Mynämäen Vesattarien superpesisjoukkueeseen osoitteessa www.vesattaret.fi