Valitse sivu

Aapeli Suvisalmesta on tehty kaksoisedustussopimus Koskenkorvan Urheilijoiden (miesten Superpesis) ja Kankaanpään Mailan (miesten Ykköspesis) välillä. Sopimus mahdollistaa pelaajan pelaamisen kahdella eri aikuisten sarjatasolla ilman karensseja ylemmän sarjatason runkosarjan päättymiseen asti.

Suvisalmi on pelannut Koskenkorvan Urheilijoiden joukkueessa 6 / 28 ottelua runkosarjassa (alle 25 % runkosarjan ottelumäärästä). Ykköspesiksessä Suvisalmi on pelannut 23 / 24 ottelua eli yli vaadittavan 25 % ottelumäärän. Näin ollen pelaajalla on viiden päivän karenssi viimeisestä superpesisottelusta.

Ratkaisu

Kilpailutoiminnan ohjausryhmän päätöksellä Suvisalmi on edustuskelvoton Kankaanpään Mailan joukkueessa superpesiskarsinnassa (kilpailumääräykset § 23.3).

Suvisalmen kaksoisedustus on tehty Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-joukkueen ja Kankaanpään Mailan Ykköspesis-joukkueen välille. Superpesiskarsinnan ottelut ovat Superpesis-otteluita. Kaksoisedustussopimuksen mukaan Suvisalmella on edustusoikeus ainoastaan Koskenkorvan Urheilijoiden Superpesis-otteluihin.

Muutoksenhaku

Tähän ratkaisuun voi hakea muutosta viimeistään seitsemäntenä (7) päivänä siitä päivästä, jolloin ratkaisu annettiin, klo 16.00 mennessä.

28.8.2023
Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä