Valitse sivu

Debyyttikausi Oulun Lipottarissa toi valinnan Itä-Länteen ja vuoden tulokkaan pystin 2017. Kahdella edellisellä kaudella Kirittärissä Korpela on onnistunut joukkuemenestyksen ohella henkilökohtaisestikin loistavasti ja yltänyt podiumille niin etenijä- kuin kärkilyöntitilastoissa. Sarjan paras kentällemenijä raivasi kärkenä tiensä ykköselle peräti 109 kertaa viime kaudella ja pelasi toistamiseen Itä-Lännessä.

– Oli helppo tehdä päätös jatkamisesta täällä. Olen viihtynyt hyvin, asiat on hoidettu hienosti ja Kirittärissä on aina joukkue, joka voi voittaa mestaruuden, Korpela perustelee päätöstään Kirittärien tiedotteessa.

Pelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljanen on luonnollisesti tyytyväinen jatkosopimuksesta.

– Ella on yksi sarjan parhaista etenijöistä ja koppareista, erittäin tärkeä osa tämän ja nyt myös ensi kauden joukkuetta.

Seurajohtaja Petri Kaijansinkko on syystäkin tyytyväinen, sillä Kirittärien joukkue rakentuu hyvää vauhtia myös kauden 2021 osalta.

– Korpelan jatkon myötä meillä alkaa olla kaksi kolmasosaa jo kasassa ensi kauden joukkueesta, tilanne on erinomainen. Upea juttu, että Ellan kaltainen huippupelaaja ja lahjakkuus haluaa jatkaa meillä, Kaijansinkko kiittelee.

Hallitseva Suomen mestari Kirittäret esittäytyy kotiyleisölleen sarja-avauksessa perjantaina 12. kesäkuuta. Vieraaksi Hippokselle saapuu sarjanousija Joensuun Maila.