Valitse sivu

Espoo 26.3.2021

Poppamies on tunnettu erityisesti chili ja grillaustuotteistaan sekä niiden korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Nyt Poppamies tuo oman hieman mausteisemman asenteensa mukaan baseball tapahtumiin.

Poppamies tulee näkymään kentillä ja tapahtumissa selkeästi sekä myös yhtenä maajoukkueen kumppanina joukkueen peliasuissa. Poppamies tulee myös palkitsemaan molempien joukkueiden parhaat pelaajat kaikissa SM-sarja sekä maaotteluissa.

”Baseballissa on nyt hyvä draivi & asenne päällä ja siksi me haluamme olla mukana tukemassa lajin kasvua Suomessa!” Kertoo Mika Lyly Poppamies Oy:stä.

Lisätietoja:

Suomen Baseball ja Softball Liitto, Jukka Ropponen, Puheenjohtaja, 0400 423 910, jukka.ropponen (ät) goaliepro.com

Poppamies Oy, Mika Lyly, Markkinointi, 040 533 5733, mika.lyly (ät) poppamies.fi