Virkiä vei trillerin Oulussa

Virkiä joutui venymään. (Kuva: Pekka Tuominen)

Uutiset

Virkiä vei trillerin Oulussa19.8.2017

Sarjanousija Lipottaret haastoi tosissaan kestomenestyjä Lapuan Virkiän Raksilassa, mutta vierasjoukkue kampesi voittoon neljännessä kotiutuskilpailussa.

Oulun Lipottaret – Lapuan Virkiä 1-2k (0-6, 2-1, 0-0, 5-7), voitot 0-2

Avausjaksolla voittajasta ei ollut epäselvyyttä, kun Virkiä takoi taululle tennislukemat 6-0. Kotijoukkue pääsi yrittämään kotiutusta vain kahteen otteeseen. Vieraiden juoksuhanat tyrehtyivät kuitenkin jaksotauolla ja Lipottaret vei ottelun supervuoroon voittamalla toisen jakson niukasti 1-2.

- Painostimme kyllä läpi ottelun hyvin ja saimme tilanteita, mutta toisella jaksolla kotiutukset vain tökkivät, harmitteli Virkiän pelinjohtaja Jukka Liikala.

Kun supervuorokaan ei tuottanut tulosta, haettiin ratkaisua kotiutuskilpailusta, lopulta neljän kierroksen verran. Lipottarilla oli tasoittavilla vuoroillaan kaikkiaan 5 ottelupalloa, mutta se ei pystynyt hyödyntämään niitä. Neljännellä kierroksella Virkiä iski kolmesti, johon kotijoukkue ei pystynyt enää vastaamaan.

- Se oli sellainen pitempi peli tällä kertaa. Pelasimme ulkona hyvin läpi ottelun, mutta tosiaan toisella jaksolla ongelmat olivat koituksessa, kommentoi Liikala.

Sarja on katkolla jo huomenna sunnuntaina Lapualla Virkiälle.

- Usein eka peli vieraissa on vaikea, mutta sitä on myös sarjan katkaiseminen. Nyt keskitytään hyvin ja huomenna isketään, päätti Liikala luottavaisena puheenvuoronsa.

***

Aarne Puisto
Twitter: @AarnePuisto
aarne.puisto@superpesis.fi

¨